Nemá někdo z vás doma péřové přikrývky z Jysku, zn. Kronborg?

Chtěla bych se zeptat zda někdo z vás nemá doma tyto přikrývky, přímo peřinu Kronborg, 90% husího bílé prachového peří a 10% husí peří. Dnes jsem je byla omrknout a docela mi ta peřina zapáchala, což by u husího nemělo být, ne? Tak nevím zda se to vyvětrá, nerada bych to každý večer "čuchala" v posteli. :-|
Odpovědět
ohledně péřových přikrývek z Jysku zkušenost nemám, ale pokud hledáte opravdu kvalitní a hlavně originální přikrývku, doporučuji podívat se na přikrývka -- https://cz.mydesignlist.com/custom-ho... . Nedávno jsem si tam jednu nechala navrhnout podle vlastního motivu a je naprosto skvělá – žádný zápach, příjemný materiál, a ještě mám unikátní design.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od alisek:

Chtěla bych se zeptat zda někdo z vás nemá doma t…
@alisek ahoj, měla jsem podobnou zkušenost. U kvalitní peřiny s husím prachovým peřím by výrazný zápach být neměl. Lehce přírodní vůně je normální, ale pokud to opravdu zapáchá, je to spíš známka horšího čištění nebo skladování. Vyvětrání někdy pomůže, ale ne vždy, pokud tě to znepokojuje už v obchodě, osobně bych do toho nešla. Raději bych vybrala peřinu, která nezapáchá hned na začátku, protože doma to pak může být nepříjemné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?