Šatna - otevřená nebo zavřená?

ahojte :) V novém domě plánuji šatnu a rozhoduji se, jestli zvolit tzv. otevřený šatník nebo zavřený s klasickými vestavěnými skříněmi. Vždy jsem si říkala, že z otevřeného šatníku rychleji vyprchá vůně prádla :-D Možná by mi i vadilo, kdybych došla do šatny a viděla tam ten chaos z oblečení, které by hrálo všemi barvami. Zajímalo by mě, jaký šatník máte doma vy a co preferujete a proč, moc děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Profilova fotka
Otevřený šatník uzavřený japonskou stěnou nebo roletou.
Odpovědět
@jakuda díky, to mě vůbec nenapadlo 8-)
Odpovědět
alebo videl som aj velky otvoreny satnik a pred nim klasicke posuvne dvere ako pri vstavanej skriny
Odpovědět
Kvůli prachu uzavřený šatník.
Odpovědět
Profilova fotka
Otevřenej šatník za zavřenými dveřmi. @dracula když se oblečení nosí tak se nezapráší, a to co ze zapráší se nepoužívá tzn je v šatníku zbytečné ;-)
Odpovědět
@petrsv1000 Já v létě nenosím zimní věci. .-) Takže by se mi fakt zaprášily.
Odpovědět
Profilova fotka
@dracula to asi jedině, my ji máme otevřenou a problém v tom není, nepozoruji, že by se tam nějak extra držel prach... Bundy jsou ve skříni a těch pár mikin to do podzima přežije ;-)
Odpovědět
@petrsv1000 Takže máte skříně v šatně a ne otevřený šatník?
Odpovědět
Profilova fotka
@dracula v malé místnůstce v patře za dveřmi jsou police a šatní tyče, v přízemí na chodbě je vestavěná skříň kde jsou bundy a sezoní věco v boxech. V ložnici máme skříň bez dveří.
Odpovědět
@petrsv1000 Ahááá, takže nemáte šatnu jako samostatnou místnost. My máme jednu šatnu u ložnice a jednu u dětského pokoje. Jinde po domě krom předsíně nemáme šatstvo. Opravdu raději doporučuji uzavřené skříně.
Odpovědět
Profilova fotka
@dracula je to samostatná místnost, je je prťavá : http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs... a pak ta vestavěná skříň : http://www.modrastrecha.cz/blog/petrs... Ložnici nafocenou nemám
Odpovědět
Profilova fotka
budeme mit satnu pristupnou z loznice za posuvnymi dvermi a budou tam otevrene police, klasicky vesakovy tyce a max. par supliku na pradlo apod.
Odpovědět
Článek se načítá
@mr_falko My taky máme takto vyřešeno z ložnice za posuvnými dveřmi, ale zavřený systém. .-)
Odpovědět
Já bych volila asi spíš ten uzavřený, podle mě to vypadá uklizeně :-D
Odpovědět
@cejkyna právě, asi taky zvolím uzavřený se skříněmi, protože místnost máme poměrně velkou na šatník a ta skříň bude působit více uklizeně :D
Odpovědět
máme otevřenou šatnu za zavřenými dveřmi (samostatná místnost) a neměnil bych. Chodím tam jen já a žena, všechno je po ruce, ničím nešoupám a v konečném důsledku je to i levnější a šetří to místo.
Odpovědět
podle mě kdyby jste zvolila otevřenou, ale s roletou nebo tak tak by to nemuselo vůbec vypadat špatně
Odpovědět
@pazurek a ta roleta se roluje nahoru nebo lze odsunout i na stranu?
Odpovědět
My máme otevřenou bez zavření 😁 . S je to supet. Neřekla bych, že se víc práší.
Odpovědět
Já bych byl spíše pro zavřenou
Odpovědět
Já bych byla spíš pro tu zavřenou, ale to jen proto že vím jakej já sama mám bordel ve skříni :-D ale kdyby se to "zavřelo" třeba nějakou tou japonskou stěnou tak proč ne :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Profilova fotka
Můžete si vyrobit uzavřenou i otevřenou skříň, aby to byly věci, které často nosíte, zavěsíte do otevřené skříně a ty, které například nejsou vhodné pro sezónu, skladujte v uzavřené, ale ne v takové pevně uzavřená skříň, spíše jako v asijském stylu, lehké posuvné dveře
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem před časem taky začala zavádět minimalismus ve skříni. Zbavila jsem se všeho nepotřebného. Minimalistický šatník mi ve výsledku poskytuje více možností, protože všechno lze zkombinovat se vším. Odpadlo tak ranní postávání před skříní s otázkou „Co na sebe?“. Třeba kabelky jsem zredukovala na jednu jedinou! Mám jednu neutrální kabelku z https://www.verlein.cz , kterou si můžu vzít k čemukoliv! To samé boty, prostě na každou sezónu mám jeden pár. A nejpraktičtější denní oblečení pro mě jsou šaty – sportovní a pohodlné na doma a elegantní do města nebo divadla!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?