Diskusi odebírá 1 člověk

Šedě vymalovaná ložnice, jakou barvu doplňku zvolit?

Profilova fotka
Zdravím, Vymalovali jsme si ložnici do šeda, přesněji teda část, která bude za čelem postele, ostatní stěny jsou bíle. postel mame z masivního buku. Chci se zeptat, jake byste volili doplňky, aby se ta sedá trochu rozzářila ? Případně pokud máte některá, šedou ložnici, dejte prosim foto pro inspiraci :) Dekuji
Odpovědět
@anousek1 k šedé se hodí jakákoliv barva, záleží na sytosti šedé, ale jde k ní růžová, fialová, žlutá, tyrkysová, viděla jsem i kombinaci šedé a krémové a bylo to příjemně útulné
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju :) mate vlastně pravdu je to dobre kombinovatelné :)
Odpovědět
k šedé se mi nejvíc hodí růžová :-)
Odpovědět
ahoj, šedá se dá kombinovat opravdu s kteroukoli barvou. Měla jsem šedou výmalbu ve svém dětském pokoji, teď tam mají ložnici naši, mamka dala na zeď pruh šedohnědé tapety pro oživení a luxusní kombinace - velmi elegantní ;-) Klidně bych si pořídila vždycky pár doplňků třeba ve třech barvách ( zelená, tyrkysová, růžová, žlutá atd..) - polštářky, svíčky, květináče - to jsou věci za pár korun a můžeš to měnit podle nálady nebo ročního období
Odpovědět
Profilova fotka
Holky a myslíte ze se k šedé hodi i barva buku? Kdyz jsem hledala kombinaci sede a nábytku, tak ve většině případu je tam bily nábytek...
Odpovědět
@anousek1 jasně, neboj :-D
Odpovědět
Máme šedou ložnici a žena tam dala modré věci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?