Co říkáte na dům Largo 84?

http://www.rdrymarov.cz/novinky-a-akc...
Odpovědět
@carisima Pěkný.Jestli vám stačí jeden dětský pokoj,tak ano. ;-)
Odpovědět
Je to mini domeček, který by potřeboval rozšířit na každé straně tak o jeden modul, přidat zádveří a upravit koupelnu s wc, potom bych si ho dokázala představit i jako bydlení pro rodinu s dítětem, takhle jak je v něm vidím jedině pár lidí s už odrostlými dětmi...
Odpovědět
Profilova fotka
Domek to je pěkný, sice menší, ale útulný, u nás 90% sousedů staví s RD Rýmařov, já tedy ne, nevěřím domečkám z karet, radši cihlový dům, ikdyž vybočuju z řady v ulici, aspoň mi dům neuletí, takže radši bych takový dům volila z cihel nebo aspoň dřevostavbu, ale ne jako montovaný dům
Odpovědět
@kucinkaa a na kolik myslite, že by takovy mini domeček vyšel v cihlách :-)
Odpovědět
@kucinkaa Tak to mate super ze mate 90% sousedu RD Rymarov....aspon budete mit po silnejsim vetru zase pekny vyhled :-D :-D ..to cislo hovori samo za sebe, asi se vsichni zblaznili teda. Asi bych si mel teda nastudovat jaky je teda rozdil mezi drevostavbou a montovanym domem od RDR.
Odpovědět
@kucinkaa Známý prý viděl domy po vichřici (pracuje v oboru) a některé domy měly utrhlé nebo poničené střechy a okolní domy od RDR vydržely všechny. Nic jim nebylo. Je na ně totiž vhodná betonová krytina, aby domy zatížila, takže pak jen tak neuletí. A myslím, že za ta léta už to RDR mají celkem vymakané.
Odpovědět
Profilova fotka
@carisima tak já myslím, že cena by byla stejná @locus Tak oni měli na to slevu, proto to chtěli všichni, tak proto to mají, všichni co staví až teď už staví normálně cihlový, protože nemají žádných X % slevu, tak na to kašlou. @pilousot tak u střechy počítám s tím, že uletí i mně, proto doufám, že tu žádný hurikány a vulkány nebudou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
@locus kde se nachází prosím Vás ty domy od RD? mám tím na mysli Largo 84 hit?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?