Dům na klíč od Thermo home - reference

Profilova fotka
Zdravím všechny střecháčky :-D Tak tu pročítám různá témata a aktivně sleduji co je nového..nyní jsem v situaci, kdy bych potřebovala poradit... naskytla se nám možnost zakoupit pozemek (plus minus 1000m2) 5 km od Pardubic za velmi slušnou cenu, na pozemku jsou zavedeny všechny sítě a vrt, místo a vše vypadá super..jediný háček je, že podmínka je stavět s firmou Thermo home - vybrat si projekt od nich či Gserisu na klíč... Na jejich nabídku jsme koukali a něco i vybrali samozřejmě u všeho nějaká ta výhrada, ale ráda bych se zeptala, zda máte někdo zkušenosti s touto firmou. Jak jste byli spokojení, popř. jak se Vám bydlí? Zajímalo by mě také o kolik se třeba navýší častka když bychom chtěli např. změnu barvy oken, sanity ? Líbil se nám bungalov 94 co říkáte na dispozice? :-) Předem děkuji za rady..
Odpovědět
Zasílám diskuzi v odkazu. Také s firmou chceme stavět. Zatím mi z toho vyplývá, že tam dřív měli podvodníka, kterého vyšoupli a dělá jim problém, ale samotná firma možná již funguje dobře - těžko říct: https://www.centralniregistrdluzniku....
Odpovědět
Profilova fotka
@luci987 tak na toto jsem koukala, rikala jsem si ze driv mozna meli problemy a ted dobry, proto me zajimal nazor nekoho kdo stavi ted nebo ma s nimi zkusenost :-)
Odpovědět
@denisak1 Ahááá, tak to by mě taky zajímalo, ale dle jejich FB nabízejí, že se se zájemci klidně jedou podívat na stavby (nebo Vám dají kontakty na lidi, kteří již bydlí), které zrovna realizují nebo již zrealizovali. To by stálo za zkoušku. My teprve řešíme pozemek, ale po té co dořešíme, tak to asi zkusíme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Také nich uvažujeme
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Dobrý den, zajímali by nás také nějaké aktuální zkušenosti s touto firmou. Původně jsme chtěli stavět projekt od firmy Gservis, ale zalíbily se nám i vlastní projekty této firmy. Zajímalo by nás také jak jste spokojeni s použitými materiály a provedením práce. Klidně mi pište na e-mail jakubkotek@post.cz
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?