Ekonomické stavby

19. dub 2022110

Máte někdo zkušenosti s firmou Ekonomické stavby, konkrétně s financováním Nulová hotovost, mladá rodina. Děkuji 🙂

• Na to nepotřebujete zkušenosti,stačí minuta googlování. Bez hotovosti a potřebných příjmů dům nepostavíte, a s ES už vůbec ne.

• A doporučíte mi stavební firmu, přes kterou se dá stavět i svépomocí? Ideálně pardubický kraj

• Sponzor fóra
  • @marta_kubickova  Cože? Pokud stavíte svépomoci, žádnou firmu nepotřebujete. A pokud máte 0 vlastních prostředků, tak nedostanete ani žádnou hypotéku atp.

Takže se do ničeho raději nepouštět.

• Chci stavět jen částečně svépomocí, netroufneme si na všechno . Proto se ptám, jestli znáte firmu, kde se dají tyto věci kombinovat

• @marta_kubickova  Řeknu to opět, pokud máte 0 vlastních prostředků, nic dělat nemůžete. Vaše jediná možnost by byla stavět čistě svépomocí či průběžně podle toho, jak se vám podaří uspořit peníze z měsíce na měsíc.

• A kdo psal, že nemám vlastí finance ? Já se předtím jen informovala na ten program, opravdu jsem si našla jací to jsou podvodníci a dávám ruce pryč 😉

• Píšete "nulová hotovost"...

• Marťo naši známí s ES neměli dobré zkušenosti, nedrželi termíny a navýšila se celková cena.

• @marta_kubickova  ale jinak je možné vyžádat si od nich katalog, pošlou ho zadarmo a v něm je spousta inforací a kontaktů 😉

• @marta_kubickova  
    Dobrý den, nedávno jsme se spol. EK dostavěli rodinný dům s programem nulová hotovost. Celkově bych EK nedoporučil a určitě se vyhněte programu nulová hotovost. Pokud nemáte žádné peníze hrozí dluhová spirála. Nám se to nestalo jen díky penězům, kterých se nám dostalo během stavby z jiného zdroje. Velmi špatná komunikace, velmi špatně vypracované financování etap stavby, nejasné termíny. Celkově se to velmi špatně shrnuje, dojem je však spíše negativní. Pokud budete chtít konkrétní detaily, rád zodpovím. Nicméně velmi doporučuji vybrat jiného vendora.

Přidej příspěvek

Nenašli jste co jste hledali?

Hledat pouze v názvech témat