Odpověď na příspěvek od nejaga:
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s firmou Atens sr… @nejaga Dobrý den, tak moje zkušenost z minulého roku je taková, že už nikdy více. Hodně toho naslibují, nic není problém, ale jak podepíšete smlouvu, přestanou normálně komunikovat a jen vám posílají faktury. V projektu zapomenou řadu věcí zapracovat, jejich lidi nejsou technicky dobře vedení, nikdo nic nekontroluje, nedodržují technologické postupy, některé věci neumí vůbec. a když na to začnete upozořnovat ten jednatel Nešpor se začne hooodně cukat. Výsledek vypadá na první pohled normálně, ale co je schované ve spod mě budí v noci.Odpověď na příspěvek od uppss:
@nejaga Dobrý den, tak moje zkušenost z minulého … @uppss Dobrý den, můžete být nějak konkrétní? Třeba ohledně posílání faktur? Jak bylo uvedeno ve smlouvě. Většinou se platí na 3 fáze. Co bylo špatně ohledně technologických postupů. Firmu mám jako jednu ve svém "výběrovém řízení" tak by mě zajímalo více. DěkujiOdpověď na příspěvek od kocij:
@uppss Dobrý den, můžete být nějak konkrétní? Tře… @kocij Dobrý den, naprosto odpovídá co píše uživatel uppss. Velké slibi a skutečnost po podpisu smlouvy je úplně jiná.Odpověď na příspěvek od sop963:
@kocij Dobrý den, naprosto odpovídá co píše uživa… @sop963 Dobrý den, děkuji za informaci. Mohu vědět i od Vás nějaké podrobnosti + fotky? DěkujiOdpověď na příspěvek od adrianato:
Já s firmou Atens mám výbornou zkušenost. Celý pr… @adrianato jediný Váš příspěvek na foru, to je opravdu hodnověrné ;-)Odpověď na příspěvek od wacko:
@adrianato jediný Váš příspěvek na foru, to je op… @wacko To zde platí ale pro všechny, že? 😉Odpověď na příspěvek od wacko:
@adrianato jediný Váš příspěvek na foru, to je op… @wacko A popis jako přes kopírák s dalšími popisy super staveb od jiných dodavatelů, kteří jsou také kritizováni. Takže tipuji, že to píše vždy stejná firma/osoba na zakázku.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@wacko A popis jako přes kopírák s dalšími popis… @jozkakomosny ... popis jako přes kopírák s dalšími popisy negativních staveb od jiných dodavatelů, kteří jsou také kritizováni. Takže tipuji, že to píše vždy stejná firma/osoba na zakázku. ... Jdu na kafe, než hrát vaší hru 🫶😘Odpověď na příspěvek od adrianato:
@jozkakomosny ... popis jako přes kopírák s další… @adrianato Dobrý nápad. Určitě lepší, než psát na zakázku obdivné eseje.Odpověď na příspěvek od adrianato:
695 lajků a 1147 příspěvků? To už zní skoro jako … @adrianato Takže jsem trefil do černého.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@adrianato Takže jsem trefil do černého. @jozkakomosny to ať si každý přebere sám 😉Odpověď na příspěvek od adrianato:
@jozkakomosny to ať si každý přebere sám 😉 @adrianato Přesně tak.Odpověď na příspěvek od sop963:
@kocij Dobrý den, naprosto odpovídá co píše uživa… @sop963 Je zvláštní, jak moc vadí, když se někdo zastane firmy, se kterou měl dobrou zkušenost. Ale faktem je, že i přes tu údajnou hrůzu pořád staví a dokončuje jeden dům za druhým. Možná to nebude tak černobílé, jak by si někdo přál.“Odpověď na příspěvek od adrianato:
@sop963 Je zvláštní, jak moc vadí, když se někdo … @adrianato Bojujete statečně. Bude odměna?Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@adrianato Bojujete statečně. Bude odměna? @jozkakomosny koukám na vaše příspěvky v jiných diskusích, teda vy jste dobrý placený Trollík 😂😘Odpověď na příspěvek od adrianato:
@jozkakomosny koukám na vaše příspěvky v jiných d… @adrianato Jo kdybych něco propagoval jako někdo... Ale z Vaší aktivity je vidět, že to odhalení nesete dost těžce.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@adrianato Jo kdybych něco propagoval jako někdo… @jozkakomosny Tímto za sebe diskusi končím – mám podezření, že vám tím jen přispívám na kredit. Dá se to celé vést i pozitivně, ale chápu, že dnes často vítězí fasáda nad obsahem. Stačí se podívat, co na sítích nejvíc frčí. 👋Odpověď na příspěvek od adrianato:
@jozkakomosny Tímto za sebe diskusi končím – mám … @adrianato Zřejmě vubec netušíte, jak toto fórum funguje. Jinak byste nemohla psát takové nesmysly. 😀 😀😀 Tak pěkný večer!Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@adrianato Zřejmě vubec netušíte, jak toto fórum… @jozkakomosny Děkuji vám, pane správce fóra za upřesnění, a přeji krásný večer 😂😂😂😘👋Odpověď na příspěvek od adrianato:
@jozkakomosny Děkuji vám, pane správce fóra za up… @adrianato No vždyť říkám, že vůbec netušíte, o co jde. My obyčejní přispívající nemáme žádnou možnost správy, tu má jen admin. Zkuste se s ním spojit a zeptat se na základní pravidla, kontakty jsou někde v menu.Odpověď na příspěvek od adrianato:
@jozkakomosny Děkuji vám, pane správce fóra za up… @adrianato Vážená, už toho nechejte. Jste úplně mimo, tady jsme jen lidi, kteří se snaží vzájemně si pomoci a nemáme z toho (kromě ztráty času) vůbec nic. Snad jen dobrý pocit, který ale mizí s přítomností takových, jako jste Vy.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@adrianato No vždyť říkám, že vůbec netušíte, o … @jozkakomosny Zrcadlo bylo nastaveno, obraz je jasný. Dál už je to jen otázka úhlu pohledu. Pěkný večer.Odpověď na příspěvek od milanq:
@adrianato Vážená, už toho nechejte. Jste úplně … @milanq Zrcadlo nastaveno, odraz jasný. A jak se říká – kdo rozdává, měl by zvládnout i přijímat. Zvlášť když rozdává svou negativní pravdu a tváří se u toho jako spasitel. Pěkný večer – třeba jednou i s trochou pokory.Odpověď na příspěvek od milanq:
@adrianato Vážená, už toho nechejte. Jste úplně … @milanq Nepochopila nic.Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:
@milanq Nepochopila nic. @jozkakomosny Mrzí mě to, ale vypadá to, že i u Vás pochopení úspěšně minulo cíl.