Diskusi odebírájí 2 lidé

Firma Atens s.r.o.

Dobrý den, nemá někdo zkušenost s firmou Atens sro (jednatel Pavel Nešpor)? Děkuji za reakce.
Odpovědět
1
2

Odpověď na příspěvek od nejaga:

Dobrý den, nemá někdo zkušenost s firmou Atens sr…
@nejaga Dobrý den, tak moje zkušenost z minulého roku je taková, že už nikdy více. Hodně toho naslibují, nic není problém, ale jak podepíšete smlouvu, přestanou normálně komunikovat a jen vám posílají faktury. V projektu zapomenou řadu věcí zapracovat, jejich lidi nejsou technicky dobře vedení, nikdo nic nekontroluje, nedodržují technologické postupy, některé věci neumí vůbec. a když na to začnete upozořnovat ten jednatel Nešpor se začne hooodně cukat. Výsledek vypadá na první pohled normálně, ale co je schované ve spod mě budí v noci.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce

Odpověď na příspěvek od uppss:

@nejaga Dobrý den, tak moje zkušenost z minulého …
@uppss Dobrý den, můžete být nějak konkrétní? Třeba ohledně posílání faktur? Jak bylo uvedeno ve smlouvě. Většinou se platí na 3 fáze. Co bylo špatně ohledně technologických postupů. Firmu mám jako jednu ve svém "výběrovém řízení" tak by mě zajímalo více. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Já s firmou Atens mám výbornou zkušenost. Celý proces výstavby probíhal bez problémů – od prvního kontaktu přes samotnou realizaci až po dokončení. Komunikace byla vždy vstřícná a profesionální, vše mi bylo srozumitelně vysvětleno a stavba probíhala podle plánu. Výsledná dřevostavba naprosto splnila má očekávání a jsem moc ráda, že jsem tuto firmu poznala. Byla jsem tak spokojená, že jsem firmu Atens doporučila i svým známým – a i oni byli nadšení. Pokud přemýšlíte o stavbě, určitě se podívejte na jejich sociální sítě – najdete tam spoustu inspirací a ukázek hotových domů. A co je skvělé – pokud máte zájem, rádi vás některou z realizací i osobně provedou. Firmu Atens můžu s klidným svědomím doporučit dál.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kocij:

@uppss Dobrý den, můžete být nějak konkrétní? Tře…
@kocij Dobrý den, naprosto odpovídá co píše uživatel uppss. Velké slibi a skutečnost po podpisu smlouvy je úplně jiná.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od sop963:

@kocij Dobrý den, naprosto odpovídá co píše uživa…
@sop963 Dobrý den, děkuji za informaci. Mohu vědět i od Vás nějaké podrobnosti + fotky? Děkuji
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od adrianato:

Já s firmou Atens mám výbornou zkušenost. Celý pr…
@adrianato jediný Váš příspěvek na foru, to je opravdu hodnověrné ;-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od wacko:

@adrianato jediný Váš příspěvek na foru, to je op…
@wacko To zde platí ale pro všechny, že? 😉
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od wacko:

@adrianato jediný Váš příspěvek na foru, to je op…
@wacko A popis jako přes kopírák s dalšími popisy super staveb od jiných dodavatelů, kteří jsou také kritizováni. Takže tipuji, že to píše vždy stejná firma/osoba na zakázku.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@wacko A popis jako přes kopírák s dalšími popis…
@jozkakomosny ... popis jako přes kopírák s dalšími popisy negativních staveb od jiných dodavatelů, kteří jsou také kritizováni. Takže tipuji, že to píše vždy stejná firma/osoba na zakázku. ... Jdu na kafe, než hrát vaší hru 🫶😘
Odpovědět

@jozkakomosny ... popis jako přes kopírák s další…
@adrianato Dobrý nápad. Určitě lepší, než psát na zakázku obdivné eseje.
Odpovědět
Profilova fotka
695 lajků a 1147 příspěvků? To už zní skoro jako pracovní úvazek. Máš tu smlouvu, nebo děláš na dohodu? 😄😘
Odpovědět

695 lajků a 1147 příspěvků? To už zní skoro jako …
@adrianato Takže jsem trefil do černého.
Odpovědět
Profilova fotka
Nemůžu si to odpustit – čistě logicky: firma staví desítky domů ročně, a za poslední tři roky se tu objevila jen jedna otázka a jedna negativní recenze. Není zvláštní, že najednou je tu lavina komentářů a lajků, jako by někdo rozdal směny? Nebo že by si tu firma náhodou teď měla zaplatit pozitivní inzerci či reklamu? Omlouvám se, že mé slušné doporučení nebylo vítané a nehodí se vám do krámu.
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato Takže jsem trefil do černého.
@jozkakomosny to ať si každý přebere sám 😉
Odpovědět

@jozkakomosny to ať si každý přebere sám 😉
@adrianato Přesně tak.
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato Přesně tak.
@jozkakomosny 🤎🤎🤎
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od sop963:

@kocij Dobrý den, naprosto odpovídá co píše uživa…
@sop963 Je zvláštní, jak moc vadí, když se někdo zastane firmy, se kterou měl dobrou zkušenost. Ale faktem je, že i přes tu údajnou hrůzu pořád staví a dokončuje jeden dům za druhým. Možná to nebude tak černobílé, jak by si někdo přál.“
Odpovědět

@sop963 Je zvláštní, jak moc vadí, když se někdo …
@adrianato Bojujete statečně. Bude odměna?
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato Bojujete statečně. Bude odměna?
@jozkakomosny koukám na vaše příspěvky v jiných diskusích, teda vy jste dobrý placený Trollík 😂😘
Odpovědět

@jozkakomosny koukám na vaše příspěvky v jiných d…
@adrianato Jo kdybych něco propagoval jako někdo... Ale z Vaší aktivity je vidět, že to odhalení nesete dost těžce.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, kdybych za něco dostávala zaplaceno jako vy, možná bych to taky ‚propagovala‘. Ale chápu, že když člověk žije ve světě, kde se názory píšou podle faktury, pak mu obyčejná upřímnost připadá jako podezřelá. A jestli si myslíte, že jste něco odhalil, klidně si to dál představujte – každý si holt utěšuje ego, jak umí. Ať si ostatní udělají obrázek sami. Stačí si projít jiné diskuse a zjistí si, co jste vlastně zač.“ 😉
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato Jo kdybych něco propagoval jako někdo…
@jozkakomosny Tímto za sebe diskusi končím – mám podezření, že vám tím jen přispívám na kredit. Dá se to celé vést i pozitivně, ale chápu, že dnes často vítězí fasáda nad obsahem. Stačí se podívat, co na sítích nejvíc frčí. 👋
Odpovědět

@jozkakomosny Tímto za sebe diskusi končím – mám …
@adrianato Zřejmě vubec netušíte, jak toto fórum funguje. Jinak byste nemohla psát takové nesmysly. 😀 😀😀 Tak pěkný večer!
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato Zřejmě vubec netušíte, jak toto fórum…
@jozkakomosny Děkuji vám, pane správce fóra za upřesnění, a přeji krásný večer 😂😂😂😘👋
Odpovědět

@jozkakomosny Děkuji vám, pane správce fóra za up…
@adrianato No vždyť říkám, že vůbec netušíte, o co jde. My obyčejní přispívající nemáme žádnou možnost správy, tu má jen admin. Zkuste se s ním spojit a zeptat se na základní pravidla, kontakty jsou někde v menu.
Odpovědět

@jozkakomosny Děkuji vám, pane správce fóra za up…
@adrianato Vážená, už toho nechejte. Jste úplně mimo, tady jsme jen lidi, kteří se snaží vzájemně si pomoci a nemáme z toho (kromě ztráty času) vůbec nic. Snad jen dobrý pocit, který ale mizí s přítomností takových, jako jste Vy.
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato No vždyť říkám, že vůbec netušíte, o …
@jozkakomosny Zrcadlo bylo nastaveno, obraz je jasný. Dál už je to jen otázka úhlu pohledu. Pěkný večer.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od milanq:

@adrianato Vážená, už toho nechejte. Jste úplně …
@milanq Zrcadlo nastaveno, odraz jasný. A jak se říká – kdo rozdává, měl by zvládnout i přijímat. Zvlášť když rozdává svou negativní pravdu a tváří se u toho jako spasitel. Pěkný večer – třeba jednou i s trochou pokory.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od milanq:

@adrianato Vážená, už toho nechejte. Jste úplně …
@milanq Nepochopila nic.
Odpovědět
Profilova fotka

@milanq Nepochopila nic.
@jozkakomosny Mrzí mě to, ale vypadá to, že i u Vás pochopení úspěšně minulo cíl.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?