Firma Atens s.r.o.

Zobraz úvodní příspěvek
Dobrý den, nemá někdo zkušenost s firmou Atens sro (jednatel Pavel Nešpor)? Děkuji za reakce.
Odpovědět
1
2
Zdravím všechny stavebníky, nehodlám se zapojovat do vášnivé diskuse, ale od Atens máme dům, realizace jaro 2025 a docela zírám, co tady píšete. Vše proběhlo bez problémů, faktury nám kupodivu chodily taky, ale přesně podle nabídky a smlouvy, takže na tom nebylo nic, co by mě mělo překvapit. Za celou dobu jsme nenarazili na nikoho, s kým by byl problém, naopak jsme si ve spoustě věcí vyšli vstříc a dodělali dodatečně změny naopak v našem přineseném projektu, které nám ušetřily pěkných pár set tisíc. Navíc jsme do nedokončené realizace vstupovali částečně svépomocí a všechno se řešilo v klidu, takže za nás do této fáze není absolutně co vytknout. Rozhodně to tady neměli nejjednodušší. A ruku na srdce, je to pořád jen byznys a to, že se uzavírají zakázky s divadýlkem je naprosto normální záležitost ve všech oborech, dobrý obchodník si to může dovolit. Kdyby měl někdo seriozní zájem se kouknout za účelem vlastní realizace, tak s tím asi problém nemám /Praha východ/. Hodně štěstí v rozhodování.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vendulasest:

Zdravím všechny stavebníky, nehodlám se zapojovat…
@vendulasest 👍
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících

Odpověď na příspěvek od adrianato:

Nemůžu si to odpustit – čistě logicky: firma stav…
@adrianato To je zajímavé, že přesně tohle furt mele jednatel Atens, P. Nešpor, a tím jakože dokazuje, že to delá dobře a že vy jste úplně blbí, když po něm chcete vysvětlit, proč zatéká do úplně nové stavby. Taky furt dává do zpráv smailíky. ... tolik shody mezi P. Nešporem a sličnou Adrianou ... počkat, ne, že by ... by byl na internetu další starý chlap, co se vydává za mladou ženskou ???
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vendulasest:

Zdravím všechny stavebníky, nehodlám se zapojovat…
@vendulasest Zvláštní je, jak se zde najednou objevily pozitivní příspěvky přesně v momentě, kdy se na základě mojí recenze panu Nešporovi nějaký zájemce šprajcnul. Kdyby raději Atens věnovalo úsilí opravě všech těch vad, které nám na stavbě nechali, udělali by líp. Jenzě to by musel Nešpor zaplatit někoho, kdo má vzdělání, umí připravit plán, zná správné postupy a umí vést stavební práce. Nikoho takového ve firmě nemá. Místo toho vždycky jen přijede a myslí si, že na vás sehraje divadélko, jak nic není problém. Jinak fotky z naší stavby (myslím ty skutečné.... ne to, co si Nešpor nafotí bez detailu) jsou dostupné na Facebooku.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od uppss:

@adrianato To je zajímavé, že přesně tohle furt m…
Oh, tolik hněvu 🧐 Ale u vás to spíš vypadá na pořádný šrám na srdíčku 😔. Nesmíte se tomu poddávat, má drahá, držím vás 🤗 A jestli jste placený troll, tak vám i tak odpouštím 🙏🍀.
Odpovědět

Oh, tolik hněvu 🧐 Ale u vás to spíš vypadá na poř…
@adrianato Nějak nechápu, proč tak hloupý příspěvek vůči někomu, komu firma zprasila barák.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od jozkakomosny:

@adrianato Nějak nechápu, proč tak hloupý příspě…
@jozkakomosny Jožko, Jožko, odkud ta vaše neochvějná jistota? Chytrému napověz, hloupého trkni, ale tady to spíš vypadá, že jste sám mezi těmi druhými 🤷🏼‍♂️🫶
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato Nějak nechápu, proč tak hloupý příspě…
@jozkakomosny Apropo, kdyby se paní držela tématu, neodbočovala do osobní roviny, nezpochybňovala jiné příspěvky a neurážela lidi, vůbec bych nereagovala 🤷🏼‍♂️❤️
Odpovědět

@jozkakomosny Jožko, Jožko, odkud ta vaše neochvě…
@adrianato Vy máte nějakou obsesi?
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato Vy máte nějakou obsesi?
@jozkakomosny To není obsese, to je věrnost, nejsem zprasená zákaznice, co zapomíná na dobrý lidi. A když se někdo snaží a odvádí dobrou práci, tak jo, jsem hrdá ‚obsesanda‘. 😉😆
Odpovědět

@jozkakomosny To není obsese, to je věrnost, nejs…
@adrianato No já mám z Vašich textů spíše pocit, že máte dobrý matroš. Tak dobrou noc.
Odpovědět
Profilova fotka

@adrianato No já mám z Vašich textů spíše pocit,…
@jozkakomosny Kdepak matroš Jožko, to je jen čistá energie z dobrý nálady. A nesuďte podle sebe 😉 I vám dobrou noc 👋
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od uppss:

@vendulasest Zvláštní je, jak se zde najednou obj…
@uppss Musel jsem se přihlásit!Co to tady vůbec řešíte?Někdo napíše pozitivní zkušenost a hned je to špatně,ale jakmile se tu objeví negativní a dost toxické komenty,tak se hned přikyvuje.My s manželkou pana Nešpora moc dobře známe a jsme rádi,že nám postavil dům.Jo,pár drobných chyb se při předání našlo,ale všechno se okamžitě vyřešilo.To je snad normální.A upřímně,ukažte mi jiného šéfa,který sám vezme dílo do ruky,když má někdo z party nemocenskou.Tohle dneska fakt nevidíte.A jen tak mimochodem,nehodlám se tu s nikým hádat.Píšu jen svoji zkušenost a doufám,že mi tu nikdo nebude zpochybňovat nebo měnit můj osobní názor,jak to tady zkouší nějakej místní šotek a jedna dotčená paní.Jo a ta slečna,nebo kdo to je,tu chápu,ta už si z vás dělá srandu,no co má dělat.Já nesnáším lidi,co jedou pravidlo,,zákazník má vždycky pravdu,,.Jasně,někdy ji mít může,ale ať si to řeší osobně,a ne tady tak kravsky v komentářích pod doporučením spokojených lidí,kteří mají své osobní zkušenosti s firmou.A klidně bych si postavil ještě jeden a zda vám to nebude vadit,tak firmu Atens rádi s manželkou doporučujeme!!!Člověk aby se bál fakt něco doporučit,hrůza tady.PS:ten kdo bude chtít,tak se domluvte s panem Nešporem a klidně vám i náš dům ukážu,a kousek od nás jsou i další domy, které postavil.A tím bych to asi uzavřel,ať se tady zbytečně furt něco nepíše.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od martinarch:

@uppss Musel jsem se přihlásit!Co to tady vůbec ř…
@martinarch Tak ona věc se má takto, že dneska může recenzi napsat každý jouda. Pozitivní (známý, pracovník dané firmy) i negativní (konkurence, nějaký rodinný nepřítel apod.) a vyberte si :-) Tak komu vlastně věřit? Uživateli, který tady na fóru je xxx let, má tady spoustu příspěvků, nebo člověku, co napíše pozitivní recenzi jako první příspěvěk? Je to dost ošemetné a mnohdy se ani pravdivost recenzí ověřit nedá. Takže, asi tak.
Odpovědět
Konečně někdo rozumný.Takže,první recenze přišla od nováčka a byla negativní,vzbuzuje podezření,že jde o někoho z konkurence,ex,milenka,nevim.Druhá recenze to samé,nováček a pozitivní recenze přenádherně napsaná,podezření na firmu,rodinu, nevim.No prostě kluci,ten kdo chce tedy pomoct a udržet fórum věrohodným,měl by být ke všem neutrální a objektivní.A teď to vypadá sakra,že jsem minimálně strejda pana majitele...Ale jo, vím,nemáte to jednoduchý a chápu.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od martinarch:

Konečně někdo rozumný.Takže,první recenze přišla …
@martinarch Je to tak no. Já to jednoduché mám, domek jsem postavil z části svépomocí, z části dodavatelsky. Nikdy bych si nenechal postavit dům na klíč (jen pro informaci, nejlevnější nabídka na dům na klíč byla o 2,5 mil vyšší, než za co jsem to reálně postavil). Ty miliony, co firmy shrábnou, bych investoval lépe.... A co se týče recenzí, tak na dodavatelské firmy jsem si je zjistil osobně, protože internet snese vše, viz výše :-)
Odpovědět
Článek se načítá

Odpověď na příspěvek od davex:

@martinarch Je to tak no. Já to jednoduché mám, d…
@davex Hele,já si tady nechci dopodrobna vyměňovat zkušenosti.Prostě já jsem spokojenej,rozhodl jsem se pro stavbu na klíč,vyšla mi skvěle,rychle,jasná cena,žádný stres s řemeslníkama.Jeden můj soused stavěl částečně sám,ušetřil,ale přibylo mu pár šedivých vlasů.Já nemám čas ztrácet čas,tak jsem dal všechno profíkům a za cca šest měsíců jsem spokojeně bydlel.Soused stavěl 2-3 roky,pokud si dobře pamatuju,a ještě furt něco dodělává.Každému vyhovuje něco jiného.On je hrdý,pyšný,možná se i rozvedl,nevím,a já jsem s manželkou klidný...
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od davex:

@martinarch Je to tak no. Já to jednoduché mám, d…
@davex Ale rozhodně frajer jste,o tom žádná.A zda je to vše pravda či ne,tak i paní přeji vše nej,at nejsem jednostrannej.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?