Modulární dřevostavby Obelix z Nového Boru, máte nějaké zkušenosti?

Zdravím po dlouhém hledání a pročtení snad miliónu webovek se mi tato firma hodně zalíbila, bohužel reference veskrze žádné, někdo nějaké zkušenosti?
Odpovědět
@ctg Zdravím také. No my jsme si objednali od této firmy modul "L" minulý rok a jsme spokojeni. Je pravda, že všechny realizace na web asi nedávají, naše tam taky není. Jinak mohu doporučit. Co bylo dohodnuto, bylo dodáno. Termín dokončení byl překročen o týden, ale prováděly se nějaké práce navíc. Tepelné vlastnosti (alespoň našeho) jsou výborné.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Dobrý den, pokouším se obnovit diskuzi. Je tu ještě někdo další, kdo s nimi má zkušenosti? Uvažujeme nad jejich modulárními domky. Díky, Šárka
Odpovědět
@sarkapol my ted stavime s touto firmou. zatim vse ok, uz jsme byli i ve vyrobni hale a domek je za 1,5 mesice skoro hotovy..
Odpovědět
@honza58 Díky Honzo, nakonec jsme je také vybrali. Jsme tedy na úplném začátku. Mohu se zeptat, jak dlouho vám trval celý proces s odhadem než se nastěhujete od první schůzky? Bylo nám řečeno cca. půl roku, tak bychom to rádi trochu zkrátili. Díky!
Odpovědět
@sarkapol tak mesic a pul se vyrizovalo stavebni povoleni. podle nasich zkusenosti rikaji terminy s rezervou. jsme spokojeni, protoze si na nic nehraji a jednaji ferove. celkova doba od podpisu bude cca 4 mesice.
Odpovědět
@honza58 Děkuji moc za odpověd! At se vám v novém domku líbí!
Odpovědět
Díky všem za info.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?