Společnost Vekra stavební nebo Nicewood, máte zkušenost?

Nemáte někdo zkušenost ze svého okolí o stavební společnosti Vekra stavební potažmo její divizí Nicewood? Byli jsme se podívat v jejich vzorovém domě, mají pěkné typové projekty, ale zarážející je, že vytápí přímotopama - tento typ máme, možná z minulosti" zafixovaný jako velmi nákladné vytápění + na firmu Nicewood nenajdete jednu pozitivní reakci, k dispozici jsou jen negativní. Díra za radu i k těm přímotopům.
Odpovědět
Zdravím, my už od října vyřizujeme a zařizujeme s Nicewoodem. Za měsíc a půl cca by nám měli začít stavět. Zatím je všechno v pořádku, ale uvidíme jak to bude probíhat. Vím, že tady v našem okolí stojí cca 3-4 domy od Nicewoodu. Také jsme se byli podívat ve vzorovém domě, a i v domě 104, který stavěli hned vedle vzorového. Tento dům (104) si necháváme stavět my. Komunikace je zatím v pořádku, co se týče cen je vše jasné. Myslím a pevně doufám, že bude vše ok. K těm přímotopům nedokážu říci, asi z nějakého důvodu je to nízkoenergetický dům, každopádně my jsme si do domu stejně nechávali dodělávat klimatizaci, která i v zimě topí - je to na tepelné čerpadlo, takže s tím v zimě můžeme v pohodě topit a vyjde to levněji. Přímotopy skoro nebudeme muset ani zapínat - tedy pokud nebude vyloženě -20 stupňů. Pokud budete mít zájem, můžu dát průběžně info o tom jak pokračujeme a jak jsme spokojení.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Paní Deniso,jistě máte dům již dostavěný,chci takový podobný stavět také,můžete mne sdělit čili popsat Vaše zkušenosti?Děkuji,rád se pak podělím!!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Hezký den, my jsme v Nicewoodem, dnes už firmou VEXTA také stavěli a mám v domě nainstalované el. přímotopy. Za celý patrový dům, kdy máme VEXTU 130 bez garáže, jsme zaplatili za rok 2013 asi 23.000,- Kč. A to je celkem super :-) oproti našemu starému domu, který byl menší a platili jsme 35.000,- Kč za vytápění plynem :-( . Dnes bych se toho už nebál, tyto domy jsou vesměs na úrovni nízkoenergetických domů a tam se už moc neprotopí. Jednání VEXTY bylo taky úplně v pohodě a všichni se nám snažili pomoci a s vyřízení stavebního povolení to nebylo úplně nejlehčí. Bydlíme v domečku už přes rok a jsme opravdu spokojeni - takže na základě mojí zkušenosti se bát nemusíte ani přímotopů ani VEXTY ;-). Petr
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?