Stavba domu (novostavba), u jaké firmy? Východní Čechy

Profilova fotka
Dobrý den chci se zeptat zda někdo začínáte letos stavět dům? a u jaké firmy nebo s čím máte zkušenosti? východní čechy. :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
My stavíme svépomocí, ale kolem nás staví firma AP stavby a jejich práce se nám moc líbí. Příště by jsme si to nechali postavit od nich, ale doufám, že už žádné příště nebude. :o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den. Stavíme s AP Opočno bungalov v Pardubicích. Vše probíhá dle dohodnutého harmonogramu. Platba vždy po ukončení prací. Pečlivost řemeslníků nad naše očekávání. Můžeme doporučit.
Odpovědět
@broskvicka21 Použitý materiál neodpovídal dodacím listům, řemeslníci nepracovali kvalitně, nestavělo se podle projektové dokumentace a komunikace kvůli nápravě chyb skoro žádná. Nespokojenost.
Odpovědět
@aleniacasa Stavěli jste přímo vy s AP stavby Opočno? A kdy? Nemáš nějaké foto?
Odpovědět
před pár lety a dodnes to řešíme přes právníky a soudní znalce
Odpovědět
@asen fotek je plno...vy stavíte s AP?
Odpovědět
@aleniacasa Chystáme se... Nemohla bys prosím zveřejnit fotogalerii? To není povzbuzující :-(
Odpovědět
@asen Pokud budete mít profesionála stavební dozor, který jim bude koukat pod ruce a kontrolovat vše od materiálu, projekt, ETICS po jakoukoliv práci, aby byla kvalitně, bezchybně odvedená, pak se to zvládnout dá.
Odpovědět
@asen a fotogalerie by byla obsáhlá 8-)
Odpovědět
@aleniacasa Takže se Vám snažili stavět z lacinějších materiálů, než jaké jste podle smlouvy zaplatili?? Co to znamená, že se nestavělo podle projektové dokumentace? A jak je to prosím dlouho, co jste s nimi stavěli? Byli jsme s majitelem firmy několikrát v domě během výstavby na prohlídce, po předání domu u toho byl i majitel domu + jsme viděli, jak se v místě stavby na ulici hlásí 2 další spokojení klienti.. :-). Tak budeme muset doufat, že ti špatní pracanti už tam nejsou...
Odpovědět
Profilova fotka
@asen @aleniacasa Já nemůžu posoudit z vlastní zkušenosti, jen podle toho co vidíme z venku. Ale staví tu více domů. Můj muž je celkem puntičkář a jejich práce se mu líbí. Navíc tu staví i jiné firmy a ta kvalita je úplně někde jinde!
Odpovědět
Článek se načítá
@broskvicka21 Děkuju za info :-)
Odpovědět
Já znám další dva nespokojené zákazníky :-) Sjednejte si opravdu dobrý stavební dozor, kontrolujte si položky a projekt, stůjte jim za zády. Pořizujte si fotografie z každého dne kdy na stavbě budete. Nám teď velmi dobře posloužily. Stavbu máme tři roky a stejně tak dlouho se s nimi dohadujeme o nápravě jejich chyb. A vcelku zásadních. Chemické rozbory a znalecké posudky dávají za pravdu nám. Můžu vám domluvit i schůzku s těmi nespokojenými. ;-) jinak vám přeji hodně štěstí :-)
Odpovědět
@aleniacasa Děkuji za info. Můžeme poprosit tedy alespoň 2-3 fotky? Rádi bychom využili nabídky na setkání i s těmi nespokojenými - jsme těsně před podpisem smlouvy... V jaké obci nebo městě to je? Klidně do IP... Děkuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?