Zkušenosti s firmou na dřevostavby Zlínský kraj

Prosím máte někdo zkušenost nebo poradíte firmu ve Zlínském kraji, která se zabývá dřevostavbama?Nejlépe v okolí Uherského Hradiště? Slyšela jsem o firmě Madera Teco, Panorama stavby, Nova House, ale nemůžu najít žádné recenze těchto firem. Děkuju :)
Odpovědět
Nikdo jste nestavil se Zlínskou nebo Hradištskou firmou? :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@andy969 Našla jste nějakou firmu? také začínáme hledat a zatím jsme narazily taky jen na Nova House, ale žádné recenze na ně...
Odpovědět
@nigitta Zatím pořád hledáme....... Byli jsme se podívat na skelet domečku od firmy Nova Haus, oslovili ještě další dvě firmy, ale pořád tápeme..... Dokonce začínáme přemýšlet o zděném domku, takže tak :)
Odpovědět
Ahoj, my chvíli jednali s madera teco a přístup byl super. Nakonec vyhrály ale rod. Domy rymarov. Budeme stavět v UHH- sadech, vy kde?
Odpovědět
@petrazap Jaký domeček jste si vybrali? My právě nemůžeme mít typový dům, kvůli omezení (zástavba), musíme mít vlastní projekt.
Odpovědět
@petrazap a proč jste dali přednost Rýmařovu? Jsou levnější? Klidně do IP :)
Odpovědět
Protože už postavili hodně domu, jeden z jejich typových nám plně vyhovoval. Ve Zlíně mají faj zástupce a byla s ním super domluva. Nejsme ale nijak omezení časem, Toť naše výhoda. Jednáme s nimi cca od 8/2015 a montáž domu bude cca 5-6/2016. Ze strany Rýmařova máme vyřízeno vše, teď stojíme jen na stavebním povolení a je to lehce na palici. Ale upřímně, Rýmařov toho má docela hodně, jsou ve skluzu,taky jsme je museli uhánět,ale kvalitou staveb jsou jednička.
Odpovědět
@andy969 budeme stavět nova 101. My se zas nemůžeme napojit na kanalizaci, takže septik. Jaké má.pozadavky vás stavební úřad? Jste omezení šířkou a střechou?
Odpovědět
Jinak se omlouvám za kvalitu psaní, děti mě vykoply od pc,tak jsem jim sebrala tablet.
Odpovědět
@petrazap Jé Nova 101 se moc líbila i nám, ale nemůžeme mít okna z boku. Chceme stavět v řadové zástavbě, takže se musíme napojit stěnami na oba sousedy. Máme pozemek široký 12m, dům může mít max. 8m, protože potřebujeme vjezd pro auta. Staveb. úřad v pohodě, jen musíme zachovat linii a nemít proluky od sousedů. Jsou to Kunovice. Chtěli bysme stavět částečně svépomocí, tak ještě váháme jestli dřevostavbu nebo zděný....
Odpovědět
@andy969 v Kunovicich jsme se taky dívali po pozemcích. Loni jsme to projeli všechno. Jinak nám zbytek věcí, jako projekt přípojek,osazení na pozemek atd. Dělal Mikulik. Nikoho neznáme, tak jsme šli tam. Pokud budete stavět zděný, nebo ytong, tak rozhodně nedoporucuju Latalovy stavby. V domku od něj bydlíme teď a děs běs. Já myslím, že se madera teco ozve... Zítra ti ještě zkusím vygooglit a poslat kontakt na jednu firmu ze Zl,ti byli taky fajn.
Odpovědět
Profilova fotka
měla bych tip, Woodsystem ze Žďáru nad Sázavou
Odpovědět
Článek se načítá
@petrazap díky za ochotu :)
Odpovědět
@andy969 tak tu firmu jsem už nenašla. Ale měla jsem na ni kontakt od agentury zvonek, maji myslim na svem webu nejake nabidky na drevostavby.
Odpovědět
Profilova fotka
@andy969 Na nás Nova House působilo velmi příjemně a jsou teda o dost levnější než Rýmařov, ale zase Rýmařov je takový už známější to je pravda...
Odpovědět
Profilova fotka
@andy969 a můžu se zeptat kde mají Nova Haus ten skelet?
Odpovědět
@nigitta my se byli dívat někde za Ostr. Lhotou, měli tam tehdy postavený jen skelet, ale ted už tam určitě bude celý barák :) Bohužel přesně nevím, v jaké vesnici. Ale kukněte na jejich stránky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@andy969 My teda dřevostavbu nemáme, ale vazníky nám dělala firma Nova Hause a byly jsme spokojeni. Jednání i práce s nimi byla dobrá
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@andy969 aha, takže už tam asi bude někdo bydlet :-D
Odpovědět
Profilova fotka
U nás v ulici v Lužkovicích se staví drevostavba a dělá ji nějaký Otépka, co z tadyma pochází. Zkuste se podívat na netu...
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzka3112 Děkuji. mrknu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?