Vchodové dvere..má niekto?takéto..

Profilova fotka
ahojte prosím má niekto takéto dvere? ste s nimi spokojní? :-) http://www.panther-service.com/cs/?m=...
Profilova fotka
My máme tyto dveře a nemůžem si stěžovat. Po dvou letech jsou pořád jako nové a velmi dobře se udržují.
Profilova fotka
to je super :-) ...ďakujem,,, za odpoveď, máš prosím ťa fotečku a akej farby máte..
Profilova fotka
máme zlatý dub podle oken,zítra to nafotím a vložím. ;-)
Profilova fotka
ted jsem se znova dívala na tvůj link a máme hermes druhé z leva.
Profilova fotka
..presne tie sa mi páčia - HERMES - aj som videla tu v prejni v našom meste ale uvažujem o ROCCO 2 ale bojím sa či bude pasovať farba dverí ku plastovým oknám zlatý dub, lebo pri takom type je len tmavý orech a svetlý orech aj keď pri tom svetlom orechu majú zátvorku, že zlatý orech,,, fakt neviem.. tie som na živo nevidela, len podľa fotky,,, :-)
Profilova fotka
Rocco 2 jsou taky velice pěkné.Taky jsme o nich uvažovali,ale HERMES mají větší prosklení a to pro nás bylo rozhodující.Nemáme v zádveří okno. Barva zlatý ořech se mi líbí.Zdá se trochu do červena,ale chtělo by to porovnat na živo.Taky záleží, jak daleko máte dveře od oken.Jestli dál,tak si myslím,že to nikomu nedojde.
Profilova fotka
Však práve ;-) neviem, pozri ak chceš môj album.. skoro ako vy ale budú vedľa seba dvojo, jedny vchod a jedny kotoľňa. Je pekná tá farba zlatý orech,,,asi sa vyberieme na to pozrieť na živo.. ale keď nie je čas ]-( stále v robote a v sobotu makáme.. :-)
Profilova fotka
krásný domeček si stavíte, ale ty dveře jsou opravdu blízko sebe i oken.A nedalo by se s nimi domluvit, jestli by to neudělali za příplatek ve zlatém dubu? A nebo si vzít jiný druh, které dělají ve zl.dubu.
Profilova fotka
..zoberieme si presne také ako vy,,, HERMES zlatý dub.. a nemusím sa báť, že to bude iný odtieň... http://www.panther-service.com/cs/?m=...
Profilova fotka
To je určitě nejlepší řešení. Než pak litovat a dívat se na nevhodně zvolené dveře hooodně dlouho. :-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?