Odpověď na příspěvek od petrzahrada:
Dobrý den, bohužel se to z fotografie nedá kompl… @petrzahrada Moc děkuji za odpověď, vaše návrhy mi připadají velmi logické a poměrně levné. Bohužel bude asi těžké donutit developera, aby něco udělal – všechna doporučení odmítá a myslí si, že všechno ví nejlépe. Nechce se nam to celé řešit na vlastní nákladyOdpověď na příspěvek od hlazkinl:
@petrzahrada Moc děkuji za odpověď, vaše návrhy m… @hlazkinl Hydroizolacemi jsem se profesionálně zabýval léta. A developerské projekty, to bylo vždy utrpení. Dala se cenová nabídka se zárukou 20 let a zdálo se jim to drahé. Pak vybrali firmu, která byla rok na trhu, práce zmršená, firma ukončila činnost po předání stavby developerovi a ten nás pak volal jestli to opravíme. A takhle to bylo 2x do roka. Nenechte se balamutit a trvejte na nezávislém posouzení.Odpověď na příspěvek od petrzahrada:
@hlazkinl Hydroizolacemi jsem se profesionálně za… @petrzahrada Jde o to, že už máme znalecký posudek týkající se hydroizolace a v něm se píše skoro totéž, co jste psal Vy. Jediný rozdíl je v tom, že náš znalec trval na tom, že hydroizolace by měla končit 10 cm nad úrovní dlažby – a to by výrazně zhoršilo vzhled terasy. Vaše řešení tuto nevýhodu odstraňuje, a proto mi připadá jako ideální. Jenže je tu jeden zásadní problém – developer náš znalecký posudek vůbec nebere vážně a přes pravnika nám píše, že má právo provést opravu podle vlastního uvážení a zkušeností. A bez soudu ho k ničemu nepřinutíme. Jenže soud je zdlouhavý, drahý a navíc nikdy nevíte, jak se může obrátit proti vám.