Koupelnové obklady Tuareg grey a antracite, máte je?

Profilova fotka
Ahojky všem .... chystáme se rekonstruovat koupelnu v paneláku a rozmýšlíme se nad obkladama Tuareg - odstíny grey a antracite - nemáte je náááhodou někdo ? Pokud ano - mohla bych poprosit o nějaké foto ? ;-)
Odpovědět
@malyprcek Máme obklady Tuareg ve spodní koupelně, foto mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den , moc děkuji ... a můžu se ještě zeptat , jak jste s nima spokojený ??? A kde jste tyto obklady sehnali ? My jsme je zatím objevili pouze v MARU za 399kč a potom v OBI za 299kč .... ale od těch z marketu nás všichni kamarádi odrazují , že to jsou určitě nekvalitní obklady a nic nevydrží .... nemáte náhodou zkušenost ?
Odpovědět
Profilova fotka
..taky mám obklady z baumaxu a i obkladač byl spokojený a cena velmi příznivá jsou z Polska, taky jsem se bála..snad tedy zbytečně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@jarunkap ...nám právě obkladač tvrdil,že obklady z marketu jsou nekvalitní a dost často bývají křivé a každá je jiná...a že se jim to pak špatně obkládá a dělají spáry... tak mám z toho trochu strach :-(
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
......myslím si, že keď si kúpim obklad, resp. dlažbu Tuareg, tak či si ju kúpim vo veľkoobchode, alebo v Hobby markete, kvalita bude rovnaká. Vyrába ju predsa jeden výrobca na jednej linke. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?