Lze změnit barvu spárovačky v již hotové koupelně?

Ahoj, zajímá mě, jestli jde změnit barva spárovačky v hotové koupelně. Máme starší koupelnu, která ale ještě slouží a je celkem ok, takže se na celkovou rekonstrukci nechystáme. Jediný problém je ten, že obklady jsou béžové a jsou vyspárované tmavě šedou spárovačkou. Lze tuto spárovačku nějak "přemalovat" na jinou - nejlépe na béžovou? Vím, že se prodávají barevné spárovačky - stačilo by jen přetáhnout stávající spárovačkou barevnou - neloupalo by se to? Předem děkuji za tipy a rady :-) Pěkný den
Odpovědět
http://www.koupelny-instalace.cz/mape...
Odpovědět
@maskacka super, přesně něco takového jsem hledala. Máš s tímto zkušenost?
Odpovědět
@belinka253 zatím ne, ale uvažuju přespárovat dlažbu v koupelně, měla to být šedá spára a zdá se mi béžová. A štve mě to :-). Nejradši bych celou tu dlažbu vymlátila!
Odpovědět
@maskacka no já to mám snad ještě horší.. světlounce béžové kachličky (ty jsou celkem ok, ale křivé) a mezi nimi mega velké šedé spáry - a ještě je každá jinak velká jak si to kdysi vše dělali "jen ať tam něco je".. to, že je to křivé, mi ani tak nevadí jak ty šedé spáry.. takže asi brzo vyzkouším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky a víte některá, jak se to nanáší? Jestli je to "jenom barva" a musí se to štětečkem natírat přesně do spár, tak potěš pánbůh..taky by se mi něco takového hodilo a někde tu byla i diskuze, že je třeba staré spáry vybrousit a nanést novou spárovačku, ale to mi připadá taky dost šílené... :-)
Odpovědět
nám udělali spárovačku, kterou jsme si neodsouhlasili, byli jsme domluveni že přijedu na barák se podívat a vybrat si barvu, nebo spíš odstín zelené, přijela jsem na stavbu a už tam byla den stará spárovačka, ale šedá, takže jí museli vyškrábat a dát znovu, moc se jim to nelíbilo, protože je to piplačka, ale holt tam dali spárovačku dřív než jsem jí odsouhlasila a navíc to vypadalo jak kdyby mezi spárama byl beton.
Odpovědět
@jennifer mi se to právě nechce celé vyškrabávat - moc práce :D ani nevím jak (čím?) by se to vyškrabávalo?
Odpovědět
@belinka253 věřím, že se ti to vyškrabávat nechce, taky by se mi nechtělo, ale mě obkladačí řekli, že to tak musí udělat.
Odpovědět
@jennifer já jsem to první chtěla zkusit přespárovat jen tak, jak je to teď (jen na to nanést další vrstvu), ale bojím se, že se to začne loupat apod
Odpovědět
@belinka253 a neptala ses v koupelnových studií co by ti doporučili.
Odpovědět
@jennifer zatím jsem se nikde neptala, ale jak budu mít cestu kolem tak se někde zastavím :-)
Odpovědět
@belinka253 třeba ti poradí, co by nás nenepadlo. :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Tak toto bych též potřebovala vědět. Jestli lze změnit a jak šedou spárovačku za bílou :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
obnovuji diskuzi - nemate nekdo zkusenost s prebarvenim spar v koupelne? prave jsem se narovnala po vice jak 30ti minutovem drhnuti spar kartackem v koupelne na zemi a mam toho dost.. navic za mesic me to ceka znovu - svetla sparovacka je peklo na zemi!!
Odpovědět
Připojuji se k dotazu - už máte někdo reálné zkušenosti? Už jste měnili spárovačku?
Odpovědět
Dobrý den, tiež mám teraz taký istý problém, potrebujem na dlažbe z hnedej špárovačky spraviť béžovú, ako sa to prosím vás dá opravit?
Odpovědět
Profilova fotka
@malenik obavam se ze pokud nechcete vyskrabat, jedine si zvyknout. existuje od Mapei pripravek Fuga Fresca http://www.chytrematerialy.cz/mapei-f... ale nemam s nim zkusenosti. pripadne muzes zkusit zavolat klukum z Marcons (to je ten web co jsem dal link) jestli by neporadili...
Odpovědět
@malenik řešila jsem to a jediné vyskrábat a tam hrozí,že se poškrábe někde i dlažba.
Odpovědět
@jumpmans @fifina86 Dakujem, už som to nejak predýchala, dám tam koberčeky :-D :-D :-D
Odpovědět
přípravek FUGA FRESCA mohu z dlouholeté zkušenosti vřele doporučit, funguje výborně, jednoduše se aplikuje, jen k odstranění zabarvených míst v okolí spáry je třeba trochu zručnosti. Doporučuji začít a vyzkoušet v místech, která nejsou hned na očích a okolní zabarvená místa vlhkou houbou očistit do cca 1-2 min. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, fuga frescu od Mapei budu teď o víkendu zkoušet, tak se pak ozvu jak to fungovalo - máme antracitové spáry, nestejná barevnost na různých místech. Najde se ještě někdo kdo má s tímto přípravkem zkušenosti?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@ales_hracek dobrý den, máte už vyzkoušeno? FUGA FRESCA Děkuji :-) Potřebuji nutně recenzi :D
Odpovědět
@ales_hracek taky by mě zajímalo, jak spary dopadly?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Omlouvám se za pozdní odpověď ale o to víc můžu doporučit. Všechny spáry jako nové a co přesáhlo se dalo jednoduše houbičkou očistit. Takže za mě super.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
Profilova fotka
Obnovil bych vlákno... Taky mě to čeká... Nechal jsem dát na zem světlou spárovačku a pěkně jsem si nas*al do bot 😁 máte někdo fotky před a po? Zatím to drhnu párou, sice je to lepší než kartáčkem, ale pořád je to opruz 😁 nebo třeba tip na jinou značku než fuga fresca?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?