Obklad Rako Wenge, máte někdo?

Profilova fotka
Tak obklad do koupelny dnes úspěšně vybrán:) Rako - Venge...máte někdo?...ještě se rozhodujeme jakou máme zvolit podlahu, jestli hnědou nebo tu světlou... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrá volba:) Kdybych znovu vybírala obklad, šla bych do něj. Podlaha je trochu oříšek, máme v koupelně světlou, je na ní všechno vidět, každý vlas nebo smítko. Na wc máme tmavou, tam jde zas brzo vidět prach.... Každá má své výhody a nevýhody, ale možná bych volila tu tmavou.
Odpovědět
Profilova fotka
@jamesie Děkuji za odpověď:) Dlouho jsme váhali, vybírali, jezdili všude možně:) Přítel chtěl kombinaci oranžové a bílé a ja Rako Vanity...pořád ne a ne se dohodnout... Ale včera jsme se vydali ještě do Marektisu tak maji Venge dokonce 2x, když jsme ji viděli okamžitě nás oba zaujala, působí krásně čistě, příjemně a ten červený proužek to krásně rozsvítí ... no už je prostě definitivně rozhodnuto.:)...ve vizalizaci nám dělali podlahu tmavou i světlou, světlou na koso a tmavou normálně....achjo a teď se mám prej rychle rozhodnout..:)
Odpovědět
Profilova fotka
@monikaaa123 My jsme volili dlažbu nakoso, líbí se mi to víc a nevadí mi u toho, když nenavazuje na obklad, ale někdo je zas zastáncem dlažby rovně, i ta vypadá dobře, takže obávám se, že si to stejně budeš muset rozhodnout sama :) Ale naprosto rozumím, co já měla problémů si vybrat.....Ale ať to bude jakékoliv, bude to super, protože obklad je krásný a hlavně to bude nové :) Tak přeji, ať se rozhodneš ke své spokojenosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?