Obklad za kuchyňskou linku. Jakou barvu zvolit?

Profilova fotka
Chtěla bych poradit jakou barvu obkladu mam zvolit za kuchyňsnkou linku-korpus je v barvě wenge a dvířka v barvě vanilky, pracovní deska je taky hodně tmavá-takové něco jako tmavé zebrano!!!A teď nevím jakou barvu obkladu mám zvolit za linku! Napadlo mě i zvolit sklo lacobel. Děkuji za radu
Odpovědět
1
2
Nez jsem docetla do konce, rikala jsem si, proc proboha obklady, ze by k tomu byl krasny lacobel ;-) :-D
Odpovědět
Profilova fotka
no jo,ale porad resim barvu!V obyvaku bude fialova stena,ale mam strach dat v takove barevne kombinaci jako je toto fialovi lacobel (jestli to vubec existuje)!!!Premyslela jsem i nad svetle modrym a nebo ciste bilym!!!
Odpovědět
Jednoznacne bily. Obyvak casem premalujes, lacobel menit nebudes. To uz by bylo moc barev v kuchynske lince..
Odpovědět
Profilova fotka
Taky si myslim
Odpovědět
dala bych bily :-) i kdyz my uvazujem o svetle modrem.... a mame podobny barvy :-D tmave hneda plus vanilka, ale vymalovano v obyvaku bude svetle modro-tyrkysove
Odpovědět
ywushka - lacobel fialový je,ale asi by to vypadalo jako pěst na oko :-D ,ale znám lidi kteří do toho jdou a soutím nadšený,takže jestli ty se toho nebojíš tak do toho jdi,ale ten bílý a nebo cremový by byl fajn. 8-)
Odpovědět
Urbisek - nemáš náhodou přehled o cenách lacobelu v karlovarském kraji. nějak se nemůžu dopídit sklenářství, které by s tím mělo zkušenost.
Odpovědět
misina13 • - 926,-kč,ne všechni sklenáři s tímto matrošem dělaj 8-)
Odpovědět
No právě, já nechci klasický obkladačky, takže rozmýšlím nad tím lacobelem. manžel je tedy absolutně proti. Představuje si sklo, do kterýho píchne a ono prdne :-D . A truhlář se na mě taky moc hezky netváří.
Odpovědět
misina13- jó docela toho tvýho chápu my chlapy už jsme takový :-D :-D 8-) :-N x-)
Odpovědět
misina: na nás se truhlář taky netvářil na lacobel, prej že to praská a že je to složitý na montáž a já nevím co... taky se mi moc jít do obkladu nechce... =-)
Odpovědět
Urbisek - no supr, další do seznamu chápavých chlapů :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
misina13 - Ale já sem dost tvárne,protože moje žena mi šéfuje,to ona vymýšlýty různé prčačinky kudrlinky atd a já to musím vyrábět :-( ,ale mě to baví,ale to víš ,že taky reptám 8-) kacenka2004 kacenka2004 - já v lacobelu nevidím problém z montáží atd.
Odpovědět
no vidíš :-) on totiž nebude problém v montáži, ale v tom panu truhláři asi...
Odpovědět
To je právě ono, aby byl truhlář tvárný a nezamrzl někde o 10 let zpátky.
Odpovědět
kacenka2004 - to netvrdím,jen se toho asi bojí,no není to žááádna prča 8-) misina13 - to je ,ale věcí názoru,protože některé děvčata raději klasiku a né modernu a také nechtějí ty dnešní vychytávky :-o
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem si zjistovala cenu lacobelu u nas, jsou schopni udelat takovou velkou desku ktera bude 60x220cm a vysla by na 2200Kc,ale je to ten tensi,ale pry nam staci,kdyz mame varnou desku na ostruvku! A kdyz by tam byla i varna deska,tak podle norem tam musi byt ten pevnejsi a ten by vysel v techto rozmerech az na 6000Kc
Odpovědět
ywushka - jo je to dražší,ale už je to i zabroušené a vyvrtané!!!
Odpovědět
Profilova fotka
ta cena 2200kc je taky uz kompletni
Odpovědět
ywushka ono už je ze vším všudy,ale i tak se mi to zdá drahé
Odpovědět
Profilova fotka
Prosím poraďte čím vyčistit desku za linkou, nemám Lacobel, ale lamino desku a už nevím čím to mám vzít. Nemáte nějaký osvědčený čistící prostředek, uvažuju nad Prontem, ale nevím abych se pak neuleštila :-|
Odpovědět
Profilova fotka
a od ceho to mas spinavy? na lamino muzes vzit prakticky cokoliv...krome sava a takovych dryaku
Odpovědět
Profilova fotka
Ne špinavý, ale vyprskne omastek a je to v háji, nebo jak jde pára od hrnce, no prostě na palici. Já na to brala Real- blbost dělal čmouhy, pak Jar -taky nic moc, Dedra- čistič na kuchyně a zas blbý ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
odmastovac na to jarem to pretri a pak to setri papirovou uterkou
Odpovědět
Profilova fotka
No já už jsem docela naštvaná, Lacobel jsem nechtěla kvůli čmouhám a teď je mám i tady :-S Prej upravená deska, bych chtěla vidět kde =-) Já to zkusím ještě takhle , jinak fakt nevím :-(
Odpovědět
Profilova fotka
macanet: také mám takovou desku za linkou a vůbec nemám problém s čištěním.Už mám takto udělanou druhou kuchyň a jediné co občas použiju na skvrny či vyprsknutý omastek je nějaký odmašťovač( teď mám takovej ten šumící Cif, či jak se to jmenuje) a pak jen přejedu papírovou utěrkou s nějakým čističem na okna.Žádné šmouhy nemám. Pokud ukecám manžela, tak tuto desku dáme i do baráčku, zatím trvá na mozaice,uvidíme.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja na mastny pouzivam Cif - nemela jsem jeste ten sumici, ale normalni na cisteni v kuchyni a sunda vsechno, stolety nanos mastnoty z obkladacek... zkus ho :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak fajn zkusím co píšete, já měla Real a utírala jsem to hadřičkou, zkusím tedy kuchyňský utěrky papírový a Cif ( šumící nevím jak vypadá) snad mi poradí v drogerii ;-) Pak dám vědět :-) Děkuju za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Real je krize, to jsem pochopila jako velky omyl, kdyz jsem s tim drhla vanu :-D Cif by mel stacit i ten normalni, houbickou na nadobi a pak setrit takovou tou vetsi houbickou - no jak to rict... tou houbickovou hadrou :)) Mam radsi ten mokry proces, ale vyzkousej, co se da :)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mám vydrhnuto ;-) Napustila jsem si do dřezu horkou vodu+ (nechci dělat reklamu, ale DEDRA prostředek na nádobí) odmašťuje a čistí perfektně. Pak jsem si vzala pomocníka cifa, dvě houbičky na nádobí a dvě role papírových utěrek po 3/4h mytí a leštění je výsledek super ;-) Díky!!!
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?