Obklady do kouplny

Dobrý den , nemůžeme se s manželem dohodnout na barvě obkladů. máme malou koupelnu v podkroví. představovala bych si obklady do decoru dřeva, možná s kombinací bíle či šedé. Vzhledem k mé prostorové orientaci, která je na bodu mrazu 😄 mohu poprosit o foto vašich koupelen v tomto stylu ? děkuji
Odpovědět
Pinterest
Odpovědět
@lucie0711 my bereme obklady od toho,kdo nám bude dělat koupelnu,aby nevznikly náhodou problémy kvůli kvalitě obkladů a nám se to zbytečné neprodrazilo.
Odpovědět
@lucie0711 na inspiraci se koukněte tady na Modrou střechu, dřevo a šedá jsou teď velmi časté https://www.modrastrecha.cz/inspirati... . Zvažte, ale jak je koupelna velká, aby to nebylo příliš tmavé a optický to prostor nezmensovalo
Odpovědět
@lucie0711 my máme teda v plánech koupelnu bílo šedou. Obklady budou ze SIKO. V návrhu je zakreslená teda bílá skříňka, ale už jsme se rozhodli, že nakonec půjdeme cestou dřevodekoru, možná v kombinaci s (tmavší) šedou. Foto v galerii. Nechtěli jsme nic divokého nebo vzorovaného.
Odpovědět
Dobrý den, aktuálně také řešíme koupelnu tak přihazuji naši vizualizaci - dřevo + krémová
Odpovědět
@dvehrdlicky máme to samé umyvadlo, už několik let 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Akurát dorabam 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie0711 Líbí se mi, když se bílá kombinuje s dřevem. Vypadá čistě, ale díky dřevu působí útulněji. Kdysi byly v módě různé barvy, např. zelená, ale to už naštěstí pominulo. Spoustu inspirace najdete na pinterestu, i my jsme tam hledali.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?