Thermopal a senosan, jaký je rozdíl?

Profilova fotka
Nevíte prosím jaký je rozdíl mezi senosanem a termopalem? děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
už to sice není aktuální, ale třeba to někomu do budoucna pomůže :-) Senosan = velmi odolné akrylátové desky kvalitou srovnatelné se sklem nebo polyuretanovými lesklými laky Thermopal (Duropal, Resopal,..) = povrchově upravená dřevotřísková deska s oboustranně nalisovaným vysokotlakým laminátem s povrchem ve vysokém lesku (odolnost srovnatelná např. s povrchem pracovní desky)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@catt82 takže thermopal bude odolnější?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr ano, ale senosan je zase o něco lesklejší a ten povrch vypadá lépe :-) http://www.demos.cz/plosny-material/L... Já jsem nakonec zvolila z těchto akrylátových materiálů Tracheu T.acrylic (v porovnání senosan, thermopal a T.acrylic má nejsilnější vrstvu akrylátu)
Odpovědět
@catt82 mně ani tak nejde o výši lesku, jako hlavně o odolnost. Jak máš ten T.acrylic dlouho? Nejsou na něm vidět nějaké rýhy nebo poškození?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkafr mě se bude kuchyň teprve po novém roce montovat :-D, takže s tímto ti moc neporadím... Mě truhlář říkal, že náchylné na poškození jsou všechny lesklé materiály... a je jedno, jestli je to lak, nebo akrylát :-) Ten T.acrylic má nejsilnější vrtstvu akrylátu (takže by měl být podle mě nejkvalitnější) a tady z MS ho má např. @baculin, tak se zkus obrátit s referencí na užívání na ni ;-) Vím, že byla ale max. spokojená (pokud se teda nic nezměnilo :-D )
Odpovědět
@catt82 děkuji, jdu na to :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?