Cena hrubé stavby

Zdravím, chci se zeptat zda je normální cena, pokud mi zedník předložil nabídku hrubé stavby, patrového domu 10x7m, na 210 000,- kč. Cena je pouze za práci, s tím že deska je komplet hotová a izolovaná. A krov se střechou by dělal někdo jiný. Práci by měli hotovou za 10 dnů. Diky za vaše nazory.
Odpovědět
Profilova fotka
@vokyebi to mame 21t denne, otazka je za kolik je to lidi, pokud za 2 tak je to dost, pokud za 10 tak je to malo 🙂) nechte si poslat vice nabidek at je podle ceho srovnavat
Odpovědět
@vokyebi Jaky máte stropy, když stihnou vse za 10 dnů?
Odpovědět
Profilova fotka
@vokyebi Myslíte tím obvod s věncem a příčky? Myslím, že je to dost. My měli loni nabídku 200 tis. na bungalov obdélník 10x15, Ytong 375. Chtěli to dělat ve čtyřech měsíc 😄 . Našli jsme zedníka, co nám to udělal sám za 130 tis., manžel mu jen pomohl s překlady. Obvod měl hotový za 3 týdny a hlavně všichni chválí, jak to máme krásně rovné.
Odpovědět
@venouska I to je mazec, já si občas říkám, proč jsem se tak dobře učil 😄
Odpovědět
Dům 18x8 m, léto 2020, 100.000 Kč + 16.500 za vnitřní příčky, Středočeský kraj. Ale dělali nám už desku. Krov a střechu pak také dělal někdo jiný.
Odpovědět
Známý si na podobně velký domek (chatku) vybral spolehlivou firmu a peníze tolik neřešil a stálo to 1,1 mio (práce + materiál cihly 44 s vatou, roletové překlady, komín a stropy, bez desky, bez střechy) před 2 lety a nebyla to ani Praha a okolí.
Odpovědět
Profilova fotka
@vokyebi No mě synovec nabídl za rodinnou cenu 95 000-, vyzdění hrubé stavby obvod, nosné, příčky, přízemní dům 10x15 m YTONG 550 ,nosné 250, příčky 150, 100. stavěno o víkendech doba zdění-odhad 1-2 měsíce. a to říkal že je to dobrá cena že si firmy říkají o dost více. poptat více firem.
Odpovědět
@martin_s miako vazniky, beton.
Odpovědět
@geodett 4 lidi tam budou makat. Udělají za to obvodove zdivo, nosne zdi, pricky, strop a cele další patro. A po krovu dozdí štít. Mam problem sehnat nekoho jineho, nikdo nema cas. Vsichni jsou na rok dopředu obsazení. Tyhle by to měli za 10 dnů, díky tomu by jsme dříve i bydleli 🙂. Tak váhám no..
Odpovědět
Profilova fotka
@vokyebi to je pres 500 na hodinu, to neni uplne levne, prave proto treba maji ten cas 🙂
Odpovědět
Dejte si těch 10 dnů do smlouvy včetně penále za den zpoždění. Když vezmu, že je tam strop z betonu, věnec z betonu a že budou vyzdívat příčky mezi stojkami, tak se mi těch 10 dnů moc nezdá. Chce to mít nasmlouvané také všechny návazné profese, abyste teď neušetřil 2 týdny a pak to měsíc nestálo. Dnes dělají i za více, jak za 500. Typická jsou takové základy s deskou, kde bývá běžné 1000 Kč/h i více. Často totiž berou, že to co se dá za materiál, to by chtěli i za práci. Ti co dělají za normální peníze je málo a nemají čas.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?