Kdy je nejvhodnější doba na nákup materiálu na obvodové a nosné zdi?

Profilova fotka
Zdravím všechny na Modré střeše =) Chtěla bych se zeptat, kdy je nejlepší nakoupit materiál na hrubou stavbu.? Konkrétně chceme Porotherm 40 a je lepší obědnat z internetu nebo ze stavebnin.? Děkuji ]-( 8-)
Odpovědět
Nejvhodnější doba je někdy ve dne.
Odpovědět
Volat přímo prodejního zástupce Porothermu pro Váš region. Jistě dohodnete dobré ceny. http://www.wienerberger.cz/kontakty
Odpovědět
Profilova fotka
V loňském roce byly do konce února pěkné slevy na porotherm 40, máme taky a kupovali jsme to právě do konce února :-) jinak už bych to poptala a máme ze stavebnin, obeslali jsme cca 5 nejbližších a vybrali podle ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
stavebniny maji levnější materiál než sám výrobce,doporučuju si zadat AAA poptávku a čekat na nabídky ceny mužou být dost odlišné a to až o sta tisíce
Odpovědět
Pokud chcete stavět letos, tak je nejvyšší čas poptat. Já poptal stavebniny v okolí a jedny internetové, které mají sice pobočky kamenné, ale daleko od nás. Dopadlo to tak, že ty internetové daly nejlepší cenu. Tu jsem použil k tomu, abych zatlačil na ty v okolí. Nakonec jedny vyrovnaly cenu a ještě za mne vyřídí akční poukaz od Heluzu na elektroniku od Euronicsu. Nutno dodat, že rozdíl mezi nejlevnějšími a nejdražšími bylo přes 30tis. jen na cihlách (obvodové stěny a příčky)
Odpovědět
Jestli chcete nejlepší cenu a nechcete řešit poptávku a spousty nabídek, napište mi,domluvíme se, je možnost i bez DPH, výrazné slevy a záruka zavedených stavebnin :) např HELUZ a POROTHERM od 52%,Ytong od 42% a pod. neberte to jako reklamu nebo co,nabídka je,čekám poptávky ,spokojenost pro všechny. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?