Kvh profil jen po obvodu

Dobrý den, narazil jsem na firmu, která dává dřevěné kvh profily jen po obvodu. Vnitřní příčky už bez kvh, jen sadros. Dyt to přece nemůže mít žádnou statiku, co myslíte? Rozměry domu asi 12x12.
Odpovědět
Profilova fotka
@martin_grygar Zkus napsat Pavlu Šimkovi Dřevostavby My Home dělá nezávislý stavební dozor a myslím že určitě poradí i s výběrem firmy která bude vhodná. Jinak pár dřevostaveb jsem takto na videu viděl ono pokud se dobře udělá obálka domu tak aby to staticky vyhovovalo tak to problém nebude. Jen to musí být dobře provázané aby se to ne rozjelo, proto radši stavební dozor taky s viděl dost videí které byly opravdu o hubu a i lajk pozná že něco neni v pořádku že ten dům takto postaveny nemůže dlouho vydržet. Stojí to dost peněz a pak už je pozdě něco řešit a bydlet bych v tom teda nechtěl abych se každý den obával jestli my ten dům nespadne na hlavu. Takže těch pár tisíc za stavební dozor se opravdu vyplatí.
Odpovědět
Profilova fotka
@martin_grygar Každá strana musí být zavětrovaná. Tj. provázaná s obvodovou schránkou domu. A to vám kovový rám na SDK nezaručí. Každopádně vyjádření statika je asi víc na místě.
Odpovědět
@martin_grygar myslim ze jedno z nedavnych videi mel Pavel Simek o firme ktera to tak delala a presne problem ze dlouha obvodova stena bez zavetrovani…
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?