Odpověď na příspěvek od miki167:
Zdravím, mám dotaz. Vedle dětského pokoje máme te… @miki167 Tak je pomerne blbo riešiteľná situácia, ale pár možných rád by som mal. Mal som s tým tiež problém a čiastočne vyriešil, ale mám to dispozične vyriešené inak. Kým dám nejaký návrh, mám doplňujúce otázky. Máte všade interiérové dvere? Duní to aj, keď sú všetky zatvorené? Čo sú to za dvere? Nemusí byť nutne problém s prenosom cez stenu. Predpokladám, že to duní najviac v rohoch a uprostred miestnosti vôbec. Čo máte na podlahe? Je podlahovka naťahaná aj v celej technickej aj pod čerpadlom? Pošlite pôdorys technickej, prípadne fotky, čo všetko tam máte, hlavne v rohoch. Je to invertorové čerpadlo? Duní to pri konkrétnej frekvencii alebo pri každom výkone?Odpověď na příspěvek od miki167:
Zdravím, mám dotaz. Vedle dětského pokoje máme te… @miki167 Nejlépe asi ze strany dětského pokoje udělat protihlukovou předstěnu ze sádrokartonu. jak je ukotveno TČ k zemi (silentbloky, pružiny)? Všechny ty armatury na foto jsou kotveny do oné stěny?Odpověď na příspěvek od miki167:
Zdravím, mám dotaz. Vedle dětského pokoje máme te… @miki167 možná bude problém přenos skrz podlahu do stěny a dále, to se dá řešit jedině umístěním čerpadla na například velkou betonovou dlaždici a pod ní speciální silomer.