Odpověď na příspěvek od rumcajk:
Ahoj, hele asi jsem byl uplně mimo a spletl jsem … @rumcajk To bude v pohode. Nie je to ideál, ale na jeden šár, ktorý nič nedrží to bude v cajku.Odpověď na příspěvek od zden77:
Pokud je to nenosná příčka a drží to, nejspíš se … @zden77 no ponese to z části sádrokartony.. ale drží pěkně.. znáte člověk je ve víru práce a jede a pořádně nehledí a večer mu blikne "no ty vole" :DOdpověď na příspěvek od rumcajk:
@zden77 no ponese to z části sádrokartony.. ale d… @rumcajk nestane se vůbec nic, obojí je cementové lepidlo, obojí bude mít přídržnost ke keramice (700 se používá i pro lepení dlažby, pokud není nutné flexi). Jediný parametr u 700 co chybí je pevnost v tahu, což ale u posledního šáru nenosných příček je vcelku jedno (standarndě ale taková lepidla 0,5N/mm2 plus, tzn 5MPa = síla cca 50kg/cm2). Takže opravdu no stressOdpověď na příspěvek od rumcajk:
@zden77 no ponese to z části sádrokartony.. ale d… @rumcajk tak tohle moc dobře znám :D ale já si myslím že by to mělo v pohodě držet. i když je pravda že bych byl celkem na jehlách nejbližší dny, týdny nebo roky? :D a zas na druhé straně kdyby se něco vyskytlo alespoň víš kde by mohl být problém.Odpověď na příspěvek od patkin:
@rumcajk tak tohle moc dobře znám :D ale já si my… @patkin Nemá sa čo vyskytnúť, je to priečka, čo bude pravdepodobne obojstranne držať SDK, takže žiadne pôsobenie ťahom na ten spoj nebude.