Weber 700

Ahoj, hele asi jsem byl uplně mimo a spletl jsem si pytle a umýchal Weber 700 místo Weber Mix T a vyzdil jsem tím poslední šár u příček... Jak moc velký průser to je..? Cihly drží, zkoušel jsem do nich z bodu bouchat a "urvat" je ale drží to no. Mám to tak nechat, nebo to raději vybourat a znovu... :-/ Jedná se o poslední šár nenosných příček u bungalovu. Díky za názor.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od rumcajk:

Ahoj, hele asi jsem byl uplně mimo a spletl jsem …
@rumcajk To bude v pohode. Nie je to ideál, ale na jeden šár, ktorý nič nedrží to bude v cajku.
Odpovědět
Pokud je to nenosná příčka a drží to, nejspíš se nic hrozného nestane. Na příště ale určitě doporučuju označit pytle, ať se to neplete. 😃
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od zden77:

Pokud je to nenosná příčka a drží to, nejspíš se …
@zden77 no ponese to z části sádrokartony.. ale drží pěkně.. znáte člověk je ve víru práce a jede a pořádně nehledí a večer mu blikne "no ty vole" :D
Odpovědět

@zden77 no ponese to z části sádrokartony.. ale d…
@rumcajk nestane se vůbec nic, obojí je cementové lepidlo, obojí bude mít přídržnost ke keramice (700 se používá i pro lepení dlažby, pokud není nutné flexi). Jediný parametr u 700 co chybí je pevnost v tahu, což ale u posledního šáru nenosných příček je vcelku jedno (standarndě ale taková lepidla 0,5N/mm2 plus, tzn 5MPa = síla cca 50kg/cm2). Takže opravdu no stress
Odpovědět

@zden77 no ponese to z části sádrokartony.. ale d…
@rumcajk tak tohle moc dobře znám :D ale já si myslím že by to mělo v pohodě držet. i když je pravda že bych byl celkem na jehlách nejbližší dny, týdny nebo roky? :D a zas na druhé straně kdyby se něco vyskytlo alespoň víš kde by mohl být problém.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od patkin:

@rumcajk tak tohle moc dobře znám :D ale já si my…
@patkin Nemá sa čo vyskytnúť, je to priečka, čo bude pravdepodobne obojstranne držať SDK, takže žiadne pôsobenie ťahom na ten spoj nebude.
Odpovědět
Děkuji všem za uklidnění :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?