Jak připevnit TV

Ahoj, nemá někdo zkušenost s připevňováním velké TV na stěnu pomocí jiného mechanismu než klasického držáku? Máme TV s úhlopříčkou přes 70 palců a váhou cca 30 kg, za TV jsou zásuvky - proto potřebuje odsazení od zdi alespoň 5cm. Otočný držák nechci, není potřeba a mám s ním špatné zkušenosti. Klasické fixní držáky jsou nalepené na zeď, nevlezou se zásuvky. Napadlo nás buď udělat svařením z otočného držáku fixní 🙂 nebo vyrobit železný rám a pověsit TV na něj. Za každou radu díky 🙂
Odpovědět
Než upravovat otočný tak raději vypodložit klasický fixní.
Odpovědět
@jajinka_007 a ty do tech zasuvek budes chtit neco zapojovat casto, nebo to jednou zapojis a uz tam potom nepujdes?
Odpovědět
@jajinka_007 máme doma fixní a za ním normálně zásuvky
Odpovědět
Profilova fotka
Já mam teda taky šílenou bednu se skoro 30kg a mám to na klasickém vesa držáku, co se da naklanet jen nahoru a dolů trošičku. Zásuvkam to nijak nevadí.
Odpovědět
@kekita zapojí se jednou a nepolezem do nich
Odpovědět
@petros4 a nenašel ybste, prosím, nebo nevyfotil, co to je za typ? my už jsme právě jeden finí koupili a se zásuvkama byl problém
Odpovědět
@jajinka_007 já myslím, že je to tenhle, jestli se pamatuji https://www.datart.cz/Drzak-na-plochy...
Odpovědět
@petros4 díky...teď jsem to měřila a jedna zástrčka trčí až do vzdálenosti 6cm od zdi, myslíte, že se to za tu TV vleze ?
Odpovědět
@jajinka_007 mas 3 moznosti: 1. Tu, co trci, dat az na kraj-televize tam byva uzsi. Naopak napr. zasuvka od televize byva zalomena, abys to praveze dala za televizi. (Nebo pokud mas elektrikare v okoli, jde udelat plochou zastrcku, na ni pripojis kabel a to vetsi trafo pak polozis na ten drzak zezadu). 2. Dat pod drzak podlozku-tak to mame my za televizi, ptz to pod ni mame oblozene sklem a drzak by byl utopeny. Normalne jsme navtali desku na stenu a az na tu desku se vrtal drzak. 3. Vyklop-u tak velke televize je blbost bocni vyklop, ale naklon nahoru a dolu je uplne v pohode. Akorat pozor na typ-meli jsme jeden a ten drzel jenom "silou vule"-nemel zarazky. Pak druhy, se zarazkama a ten je lepsi.
Odpovědět
@kekita díky, tyhle možnosti zvažuju, kažopádně máš pravdu s tím výklopem do strany, to tam máme teď a úplně dobré řešení to v této velikosti není.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?