Jakou sedačku doporučíte k Jack Russel teriérovi?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jakou sedačku byste doporučovali k Jack Russel teriérovi ;-) jelikož náše fenka pouští pořád chlupy, tak vymýšlíme do čeho investovat ;-) mátě někdo zkušenosti? např. jakou barvu a z jakého materiálu. děkuji moc ;-)
Odpovědět
my máme tři pudlíky a po zkušenosti z klasickou látkovou sedačkou jsme si pořídili bílou koženou sedačku a jsme spokojení, sice chloupky nepouštějí ale náš kocourek jich pouští spousty a jenom se to utře a je klid.
Odpovědět
no ona ma ted obdobi (ma pul roku) ze porad chlupy vypadavaji a ma je k tomu bile :-( jeste mam dotaz : neposkrabali ti tu sedacku? ;-) děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
kaco, my mame velkeho pesa a doted jsme meli latkovou sedacku z ikey, na kterou jsme davali latkovy prehoz stejne barvy. mame dva, takze muzu casto prat. akorat ma polstrovane i podpery pod ruce a ty jsou jako dobytek, musi se tepovat.. ted ceka na vybaleni oranzova kozena sedacka, usoudili jsme, ze udrzba bude lepsi. mozna ji poskrabe, uvidime, draha zas tak nebyla, byl to kazovy kus. pokud ti russlik nehrabe, tak bych se u tak lehouckeho pejska poskrabani nebala.. nas drahousek ma 30kg, ale i tak verim, ze nejakou dobu kuze vydrzi bez uhony..
Odpovědět
také máme velkého bílého psa, který pro představu pouští chlupy od ledna do května, ale asi tak stokrát víc než jack russel a do nového bytu chci jednoznačně koženou sedačku a asi černou aby ty chlupy byly vidět a nutilo mě to uklízet. v pronajatém současném bytě máme bílou látkovou a to je hrůza, ty chlupy pořádně nevidíš, hrozně se na to chytají a dost na tom drží:-( náš pesan na sedačku neskáče, takže poškrábání u kožené sedačky se nebojim, ale zkušenosti s tim nemám :-o
Odpovědět
Nám to pejsci nepoškrábali. spíš si na sedačku všechno nosí, ale jsou to naši miláčci a já jim všechno dovolím. ale taky je dobrá sedačka z pratelnými potahy , ty jsme si dali taky. máme víc sedaček, ale na to náhradní potah nemám protože stojí skoro stejně jako sedačka, aspon ten náš . ale kůže je nejlepší.
Odpovědět
holky děkuji moc ;-) budu muset manžela přemluvit asi do té kožené sedačky ;-) Klovatinka: no my máme teď vínový přehoz hozený přes starou sedačku a uklízím pořád :-| až mi manžel říká, že jsem nemocná :-D ducik: ještě nehrabe :-D ale čekám, že to asi přijde a zavčasu zarazíme ;-)
Odpovědět
jennifer: tak ta naše potvůrka všechno tahá na sedačku (máme ji i rozloženou) ;-)
Odpovědět
kacca: ti naši právě taky všechno táhají. :-) navíc už dva měsíce děláme zahradu a jak prší tak kolikrát jim nestihnu utřít ťapky, a první skáčou na sedačku, a je dobrý, že to stačí jenom otřít. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?