Kolik stála Vaše knihovna?

Dobrý večer všem, zajímalo by mě, na kolik Vás přibližně vyšla knihovna, pokud jste si ji nechali udělat na míru? Chtěli bychom pořídit knihovnu (cca 160 x 250 cm) s úložným prostorem ve spodní části. Uvažujeme o laminu + dubové dýze... nebo lamino + masiv. Naše inspirace je na fotce. Děkuji za všechny odpovědi 🙂
Odpovědět
@janabk 180x230 objednaná tento týden 43 tis bez DPH v bílé (lamino). Tohle byla asi třetí a nejlevnější varianta. Snad seženete nějakého truhláře za méně. Ale asi bych měla dodat, že máme hloubku 53 cm (což určitě zvyšuje cenu).
Odpovědět
Profilova fotka
Nás vyšla 31 127,- s DPH. Je s vestavbou pro akvárko (cena je bez akvárka). Rozměr 252 x 138 x 46
Odpovědět
@janabk ještě máme v kuchyni/jídelně jednu vestavěnou skříň za 57 tis bez DPH, ale zde jsou prémiové dekory od egger 175 X 265 X 65.
Odpovědět
@petta33 Máte to hezké 🙂 Také do budoucna řešíme vestavbu pro akvárium, zatím máme to samé 240 l samostatně - jak máte řešenou horní stranu akvária? to je lamino odklápěcí deska a pod ní originální kryt,který k Juvelu dodávají? Nemáte strach, že deska bude reagovat na vlhkost? Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@mavanka děkuji, ano je to jak píšete, je tam odklápěcí deska a pod ní originální kryt od Juvelu. Případná vlhkost je řešena tak, že vzadu za akvárkem je prostup ke kabeláži vzadu na stěně, takže je tam volný prostor a i ty boční desky - "skříňky" jsou otevírací (tam bude nějaké příslušenství k akváriu), takže tam větrání bude. Vypadá to jako vestavěné, ale v podstatě je volně stojící v té vestavbě
Odpovědět
@petta33 Moc hezké 🙂 Můžu se zeptat, kde jste si to nechávali dělat? Děkuji.
Odpovědět
@artep1987 Pěkné 🙂 Můžu se zeptat, kde jste si to nechávali udělat? Děkuji moc.
Odpovědět
@janabk zatím je to návrh, realizace bude do 3 měsíců. Níže je moje inspirace pro tuto skříň 😉. Jinak je to brno a okolí firma, pokud by jste měli zájem.
Odpovědět
@artep1987 Aha, tak to jsem zapomněla zmínit. Kvůli dopravě hledáme spíše někoho v Praze nebo ve Středočeském kraji...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Naše knihovna vyšla na 23 900 Kč, ale je to spíše knihokřeslo, respektive Kniholo (kombinace křesla a knihovny). Nemáme doma moc místa, a tak jsme zvolili toto řešení :-) Vlezlo se tam do něj zatím 301 knih a ještě tam místo tak na 7 - 8 knih zbývá.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od artep1987:

@janabk zatím je to návrh, realizace bude do 3 mě…
@artep1987 já bych zájem měl. Hledáme někoho na obývák a vaše vizualizace je moc pěkná. Tu jste si dělala sama nebo ji dodala ona firma? A můžu poprosit jméno firmy do SZ?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jan_marecek:

@artep1987 já bych zájem měl. Hledáme někoho na …
@jan_marecek tohle byla inspirace, podle ní mi udělali návrh. Viz obrázek + realizace. U nás je to specifické, že je tam větší hloubka, ale chtěla jsem to jako knihovnu ne skříň. Máme od nich i druhou knihovnu, kde byla hloubka kolem 50 cm.
Odpovědět
Článek se načítá

Odpověď na příspěvek od jan_marecek:

@artep1987 já bych zájem měl. Hledáme někoho na …
@jan_marecek zpráva se mi nepodařila odeslat, tak takto inteka design
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od mavanka:

@petta33 Máte to hezké 🙂 Také do bud…
@mavanka Na tak veľké akvárko bacha, musí sa s tým počítať a prípadne vyriešiť aj nejakú roznášaciu dosku na podlahu. 250+ kg nie je len tak. Videl som niekoho, že mu praskla podlaha (andyhrit), pretože to mal na úzkych nožičkách a pod anhydritom EPS 100 miesto aspoň 150.
Odpovědět
Naše knihovna na míru stála, vč. dopravy a montáže 20000,- vč. DPH. Rozměry: výška 2.6m, šířka 1.94m, hloubka 42cm Horní půlka otevřená, dole 4 šuplíky a 4 uzavřené skříňky. Co se dekoru týče, máme kombinaci bílé (korpus + dvířka) a dubu hamilton - poličky. Knihovna má i záda.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?