Diskusi odebírájí 2 lidé

Kolik stála Vaše knihovna?

Dobrý večer všem, zajímalo by mě, na kolik Vás přibližně vyšla knihovna, pokud jste si ji nechali udělat na míru? Chtěli bychom pořídit knihovnu (cca 160 x 250 cm) s úložným prostorem ve spodní části. Uvažujeme o laminu + dubové dýze... nebo lamino + masiv. Naše inspirace je na fotce. Děkuji za všechny odpovědi 🙂
Odpovědět
@janabk 180x230 objednaná tento týden 43 tis bez DPH v bílé (lamino). Tohle byla asi třetí a nejlevnější varianta. Snad seženete nějakého truhláře za méně. Ale asi bych měla dodat, že máme hloubku 53 cm (což určitě zvyšuje cenu).
Odpovědět
Profilova fotka
Nás vyšla 31 127,- s DPH. Je s vestavbou pro akvárko (cena je bez akvárka). Rozměr 252 x 138 x 46
Odpovědět
@janabk ještě máme v kuchyni/jídelně jednu vestavěnou skříň za 57 tis bez DPH, ale zde jsou prémiové dekory od egger 175 X 265 X 65.
Odpovědět
@petta33 Máte to hezké 🙂 Také do budoucna řešíme vestavbu pro akvárium, zatím máme to samé 240 l samostatně - jak máte řešenou horní stranu akvária? to je lamino odklápěcí deska a pod ní originální kryt,který k Juvelu dodávají? Nemáte strach, že deska bude reagovat na vlhkost? Děkuju moc
Odpovědět
Profilova fotka
@mavanka děkuji, ano je to jak píšete, je tam odklápěcí deska a pod ní originální kryt od Juvelu. Případná vlhkost je řešena tak, že vzadu za akvárkem je prostup ke kabeláži vzadu na stěně, takže je tam volný prostor a i ty boční desky - "skříňky" jsou otevírací (tam bude nějaké příslušenství k akváriu), takže tam větrání bude. Vypadá to jako vestavěné, ale v podstatě je volně stojící v té vestavbě
Odpovědět
@petta33 Moc hezké 🙂 Můžu se zeptat, kde jste si to nechávali dělat? Děkuji.
Odpovědět
@artep1987 Pěkné 🙂 Můžu se zeptat, kde jste si to nechávali udělat? Děkuji moc.
Odpovědět
@janabk zatím je to návrh, realizace bude do 3 měsíců. Níže je moje inspirace pro tuto skříň 😉. Jinak je to brno a okolí firma, pokud by jste měli zájem.
Odpovědět
@artep1987 Aha, tak to jsem zapomněla zmínit. Kvůli dopravě hledáme spíše někoho v Praze nebo ve Středočeském kraji...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Naše knihovna vyšla na 23 900 Kč, ale je to spíše knihokřeslo, respektive Kniholo (kombinace křesla a knihovny). Nemáme doma moc místa, a tak jsme zvolili toto řešení :-) Vlezlo se tam do něj zatím 301 knih a ještě tam místo tak na 7 - 8 knih zbývá.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od artep1987:

@janabk zatím je to návrh, realizace bude do 3 mě…
@artep1987 já bych zájem měl. Hledáme někoho na obývák a vaše vizualizace je moc pěkná. Tu jste si dělala sama nebo ji dodala ona firma? A můžu poprosit jméno firmy do SZ?
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od jan_marecek:

@artep1987 já bych zájem měl. Hledáme někoho na …
@jan_marecek tohle byla inspirace, podle ní mi udělali návrh. Viz obrázek + realizace. U nás je to specifické, že je tam větší hloubka, ale chtěla jsem to jako knihovnu ne skříň. Máme od nich i druhou knihovnu, kde byla hloubka kolem 50 cm.
Odpovědět
Článek se načítá

Odpověď na příspěvek od jan_marecek:

@artep1987 já bych zájem měl. Hledáme někoho na …
@jan_marecek zpráva se mi nepodařila odeslat, tak takto inteka design
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od mavanka:

@petta33 Máte to hezké 🙂 Také do bud…
@mavanka Na tak veľké akvárko bacha, musí sa s tým počítať a prípadne vyriešiť aj nejakú roznášaciu dosku na podlahu. 250+ kg nie je len tak. Videl som niekoho, že mu praskla podlaha (andyhrit), pretože to mal na úzkych nožičkách a pod anhydritom EPS 100 miesto aspoň 150.
Odpovědět
Naše knihovna na míru stála, vč. dopravy a montáže 20000,- vč. DPH. Rozměry: výška 2.6m, šířka 1.94m, hloubka 42cm Horní půlka otevřená, dole 4 šuplíky a 4 uzavřené skříňky. Co se dekoru týče, máme kombinaci bílé (korpus + dvířka) a dubu hamilton - poličky. Knihovna má i záda.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?