Který obraz zvolit do obýváku nad pohovku?

Vybírám si obraz do obýváku nad pohovku, sedíme nad tím už spousty hodin a stále si neumíme vybrat. Chtěla jsem něco do modra, ale těch obrzů jsou strašné spousty. Mám 4 "finalisty", ale opravdu nevím, který vybrat. Poraďte prosím, který byste zvolili, budu vám vděčná 8-) http://www.uzasneobrazy.cz/moderni/es... http://www.uzasneobrazy.cz/moderni/es... http://www.uzasneobrazy.cz/moderni/es... http://www.uzasneobrazy.cz/moderni/es... Eva
Odpovědět
určitě ten s tím pohořím:-) je to nádhera a každej na tom oči nechá:-)
Odpovědět
Koukáme na to s manželem, nám se líbí strom:)
Odpovědět
Tak za mě ten první nebo poslední, záleží na typu nábytku a sedačky a také na barvách. To pohoří mi připadá kýčovité, ale je to věc názoru. Designem interiérů se trochu zabývám, ale hodnotit obraz bez souvislostí jde špatně. Šťastný výběr.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě strom nebo pohoří...ale přiznám se, že já osobně při výběru potřebuju, aby mě fakt zaujal napoprvé, takže pokud vás hnedka nic nezaujalo, tak bych asi ještě hledala... Já to takhle měla s obrazem do ložnice (mam ho v albu) a vím, že to je TEN, co tam má být :-) Naopak s výběrem do obýváku bojuju, i když už i tam mám svého favorita
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne ten strom :-) první dva jsou takové trochu "scifi" záleželo by na zařízení zbytku, pokud by byl v industriálním stylu, tak by šly. Nejmíň mě zaujalo pohoří... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ani jeden, několikadílné obrazy jsou hrozný kýč. Navíc abstrakce, nějaké hory, strom-není v tom nic, jen prázdnota, nic, co by člověka zaujalo, nic, co by z obrazu vyzařovalo. To už raději obraz z Ikei. Mrkněte ještě na Fler, tam jsou originální obrazy, fota na plátno...dají se tam najít krásné kousky, z kterých hned na člověka alespoň něco "dýchne" a zaujmou.
Odpovědět
my budeme vybírat z: http://www.obrazy-plakaty-prodej.cz/ :D
Odpovědět
Profilova fotka
mně se líbí ten první - abstrakce
Odpovědět
Abstrakce je hrozná, hory kýčové, strom jakž takž, ale ani jedno bych domů nechtěla. Koukni na ten fler, lendy má pravdu.
Odpovědět
Profilova fotka
Absolutní souhlas s lendy, domů bych nechtěla ani jeden, připadají mi kýčovité a nicneříkající. Nejvíc mě pobavila hora s ufiklou špičkou. Vím, že jsem asi moc nepomohla, ale nedalo mi to. Šťastný výběr ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě se taky bohužel nelíbí ani jeden. obraz řešíme už rok a stále jsme nenašli nic ,co by se nám líbilo, také mi vše připadá kýčovité :-|
Odpovědět
Z těch 4 asi strom. Ale také se mi nelíbí. :-) Mnohem více se mi líbí osobní fotky zvětšené třeba na 50x40 sérii tří, třeba sepiové s dotónováním domodra.
Odpovědět
Článek se načítá
Jak už psal někdo výše, ty několikadílné obrazy jsou hrozný kýč a bez urážky to co je na všech čtyřech je ještě větší kýč. Jakékoliv umění by mělo mít nápad a snad i něco k zamyšlení. Tohle je tak prvoplánovité až to není hezké. To už bude působit méně trapně kopie nějakého známého umělce. Nejlépe něco vytvořit něco sama. Já přijít k někomu domu a viset mu něco takovýho na zdi, tak si řeknu, že se zbláznil. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dej si tam, co se ti líbí. Je to jen tvoje a ty se na en obraz budeš dívat. Protože v tomto případě platí: Kolik očí, tolik názorů.
Odpovědět
Mě se líbí ten třetí,ale záleží co se líbí nejvíc tobě. my máme doma také 3 dílné a 4 dílné obrazy a mamina kupovala skoro švagrové také takový obraz, protože se jí u nás líbili. Kup si to co se ti opravdu nejvíc líbí, budete se na to dívat vy a nikdo jiný, já se řídím heslem při nakupování, že si nekoupím to co se mi líbí, ale to do čeho jsem se zamilovala na první pohled, protože to se mi bude líbit pořád a nebudu přemýšlet o tom, jestli náhodou to druhé nebylo lepší. ;-)
Odpovědět
Mě osobně se líbí ten první z těch čtyř a brala bych ho i domů, ale jen jako jeden díl. U abstrakce mi nesedí to dělení. A můj názor je, že si máte dát domů to co se líbí Vám a ne co by se líbilo i ostatním. Bydlíte tam přece Vy! A návštěvy budou sedět na pohovce a na obraz neuvidí, tak co :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@logopedova Ja bych si tam asi dala neco k cemu mam vztah. Nam v obyvaku visi parasutisti napriklad. Skaceme. A v chodbe mame zasklenou nastenku z nasich dovolenych, sportu a vseho mozny. Je to o nas proste. Ale dejte si tam co chcete. Kazda domacnost by mela vypovídat o tom, jaky clovek je. A ne o tom, co se libi ostatnim.
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží jaký máte obývák... ;-) docela jde ten první nebo poslední, bohužel ten druhý a třetí mi příjde trochu kýčovitý :-|
Odpovědět
Taky se přiklonim k tomu že ani jeden, je to strašně studené, já mám šedivou pohovku a musim vybrat něco veselýho...volim 3 rámy z ikey s červenym okrajem a něco si na to namaluju nebo nějaký šedý fota z filmů nebo tak něco
Odpovědět
Profilova fotka
ani jeden se mi nelíbí. ale musíte se řídit svým vkusem a hlavně nevíme, jak to u vás vypadá nebo k čemu máte vztah..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Mrkněte sem:-) www.romana-caslavska.blogspot.com
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?