Odpověď na příspěvek od dali1bor:
jestli je na tom folie, tak třeba tu folii nejdří… @dali1bor Vy ste už niekedy sundávali fóliu z drevotriesky, brúsili a natierali? To by som úprimne chcel vidieť.Odpověď na příspěvek od roman_:
@dali1bor Vy ste už niekedy sundávali fóliu z dre… @roman_ no není to nic jednoduché předpokládám :-D a za mně já bych rovnou koupil novou :-DOdpověď na příspěvek od matusska6:
@roman_ no není to nic jednoduché předpokládám :-… @matusska6 někde jsem jednou o tom četl že to pani takhle dělala s celou kuchyňskou linkou :-D jako klobouk dolu :-D já bych na to trpělivost neměl.Odpověď na příspěvek od patkin:
@matusska6 někde jsem jednou o tom četl že to pan… @patkin To tedy, to mi přijde jako zbytečná robota, když máš takto kus nábytku přetvářet na nějaký úplně jiný a v podstatě jen kvůli barvě.Odpověď na příspěvek od gapim:
@patkin To tedy, to mi přijde jako zbytečná robot… @gapim já jen nerozumím proč si lidí nekoupí rovnou danou věc v dané barvě v jaké potřebují 😅Odpověď na příspěvek od patkin:
@gapim já jen nerozumím proč si lidí nekoupí rovn… @patkin Proč vyhazovat něco, co je funkční a jen se změnila barevná preference?Odpověď na příspěvek od patkin:
@gapim já jen nerozumím proč si lidí nekoupí rovn… @patkin napríklad preto, že som nevedela zohnať v modrom :-)Odpověď na příspěvek od stodola01:
Ahoj, potřebovala bych poradit. Mám doma knihovn… @stodola01 brúsola som a kriedovú farbu z OBI som natierala 2xOdpověď na příspěvek od patkin:
@gapim já jen nerozumím proč si lidí nekoupí rovn… @patkin Pretože paleta farieb výrobcov nábytku je dosť obmedzená. Väčšina, keď už, tak je biela, šedá alebo antracitová, pretože to sú teraz moderné farby a ešte sa jednotliví výrobci netrafia do rovnakého odtieňu. A keď chcete hocijakú inú, tak buď nenájdete nič, alebo toho bude tak málo, že sa vám nič páčiť nebude. Nevidím problém v natieraní nábytku, akurát by som ho asi radšej nastriekal ako ťahal valčekom a štetcom.Odpověď na příspěvek od roman_:
@patkin Pretože paleta farieb výrobcov nábytku je… @roman_ Vidíš a to stříkání sprejem není až takový špatný nápad. Jenom není tam pak riziko že se to oloupe? Nebo to ještě přetřít nějakým penetrákem?Odpověď na příspěvek od patkin:
@roman_ Vidíš a to stříkání sprejem není až takov… @patkin Záleží asi akým sprejom, ale spreje sú drahé, lepšie sú normálne farby a striekacia pištol, buď na kompresor alebo airless (tam je zas drahšie vybavenie).