Barvy dveří v patrovém domě: tipy a inspirace

Dobry den. Máte někdo prosím v interiéru patrového domu v každém patře jinou barvu dveri? My uvažujeme dole v denní části drevene dveře, šedou podlahu a nahoře to přesně obrátit. Chceme dostat do klidné zóny více utulna, ale už nechci dalsi drevodekor, protože okna jsou dřevěná. Svetly dub. Diky
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vitkalivoda:

Dobry den. Máte někdo prosím v interiéru patrovéh…
@vitkalivoda Akokoľvek Vám tu niekto poradí, rozhodnúť musíte vy podľa vášho vkusu. Tiež sa nebudem pýtať na fóre, aká farba by sa mi na aute páčila najviac. A k téme, máme všade biele zárubne a biele plné dvere a je to za nás dokonalé. Také nenápadné.
Odpovědět
Někomu se taková změna může líbit, jinému ne. Já osobně bych to nekombinoval, jsem rád, když je všechno jednotné a hotová věc, nic neruší a hlavně je to bez starostí.
Odpovědět
Máme v celém domě stejné podlahy (dle materiálu tedy), a stejný dekor dveří. Toto nám dává klid a harmonii. Otočená varianta by u nás nepochodila.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem ten typ člověka, který by dal stejné dveře. Zútulnit se to přece dá i jinými doplňky.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od vitkalivoda:

Dobry den. Máte někdo prosím v interiéru patrovéh…
@vitkalivoda hlavně to udělejte tak, abyste byli vy spokojení. Lidé to mají různé a nikde není napsané, že musí ladit všechno se vším
Odpovědět
Dobrý den, my máme v patrovém domě také v každém patře jiné dveře – dole světlé dřevo kvůli teplému dojmu, nahoře bílé lakované pro klid. Pokud už máte dřevěná okna, doporučil bych třeba bílou nebo světle šedou barvu dveří nahoře, místnost to otevře a nepřebije dekor oken. Kombinace šedé podlahy a světlých dveří vytváří moderní a útulný dojem. Hodně štěstí s výběrem!
Odpovědět
Myslím si, že to bude vypadat dobře, když barvy obrátíte, a vůbec nevadí, že dole budete mít jinou barvu dveří než nahoře. Lidé si to tak dávají, i moje sestra to tak má a vůbec neřešila, jestli musí být stejná barva dveří, dala si to tak, jak se jí líbí, a hotovo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?