Jaké máte bezpečnostní dveře v panelákovém bytě?

Profilova fotka
Prosím jaké máte bezpečnostní dveře do paneláku. V rámci rekonstrukce zvažujeme, že změníme i je, aby to ladilo, hezky vypadalo a tedy aby to i chránilo :-) Zatím koukám na značku dveří HT, nemáte prosím taky někdo? Spokojenost? Děkuji
Odpovědět
Mame druhym rokem HT dvere a jsem rada,ze jsme tenkrat tuhle firmu vybrali.Vse hotove za jeden den a perfektne uklizeno.Nedavno nam byl pan dvere zkontrolovat v ramci zaruky.Mame dvere z 3. bezpecnostni tridy a hlavne jsou protihlukove,takze z chodby neni nic slyset.Pocitejte s tim ze se musi vybourat stara futra a dat nova od nich.
Odpovědět
Máme Sherlock a naprostá spokojenost. 3. bezpečnostní třída, protihlukové. Vše hotovo během 1 dne. Byl to teda hyper rachec, když bourali futra a toho prachu... ale tomu se nedá vyhnout. Po měsíci přišli dveře ještě jednou seřídit.
Odpovědět
Profilova fotka
@tometa a máte prosím MAGNUM nebo PRÉMIUM. Mi se moc líbí že u MAGNUM je hlučnost až 44dcb u Prémium jen 28, tak proto se ptám. Máte příplatek za to, že máte jeden klíček na horní i spodní zámek? Díky moc @kalipso děkuju moc a jsou taky protipožární a jak se to pohybuje cenově holky? Ty HT vím, jsou v akci za 19 900 nebo 22 900, ale sherlock?
Odpovědět
@marguerite Magnum teda pokud se tak jmenovali i predtim.Pan rikal ze maji zase nove lepsi technologie.Mame jeden klic na vrchni zamek a jiny na spodni zamek ale to vse bylo v cene.
Odpovědět
@marguerite ano, protipožární jsou také. Stálo nás to nějak cca 24 nebo 25 tisíc komplet (ale máme lepší práh a kování). Zajímavé bylo, že jsem poptala tytéž dveře od víc dodavatelů (vše autorizovaní prodejci Sherlock) a ceny byly plus mínus 6 tísíc!
Odpovědět
Profilova fotka
@tometa jj děkuju moc, teď je to taky v ceně, jen je příplatek za 500 když chci aby ten klíček byl stejný nahoru i dolů a to já moc chci :-) děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@marguerite Máme stejné dveře jako @tometa a jako by mi v prvním příspěvku mluvila z duše :-D Předtím jsem na chodbě slyšela každej krok a teď jsme ani neslyšeli souseda se stěhovat :-D Nás stali necelých 24 000 Kč, z toho 1 000 Kč byla doprava a hotovo měli za odpoledne a fakt po sobě i uklidili. Já nemůžu proti nim říct ani ň ;-) Jo a máme je od prosince a označení taky Magnum :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ba2te moc děkuji ted jsou právě v akci za 22 900 včetně všeho, tak asi do nich půjdeme, ta hlučnost mě láká, aby i nebylo slyšet venku mě :-)
Odpovědět
Dobrý den před týdnem nám montovaly dveře magnum. Takže zkušenosti zatím žádné ale Dobre vypadají a cena taktéž uchazejici rozhodne bych nedával za dveře třeba 40000 někteří hatí polské výrobky nevím třeba jídlo si od poláků nekupuju a mám k němu totální odpor ale přece ty dveře vyváží do cele EU a ta ma přísně normy. Tak nevím kolikrát i ty české výrobky stoji za pendrek prostě špatná doba už není nic tak kvalitního jako dřív. Jemon aby vydělávali firmi. A ten konkurenční boj s tema renenzami je úplně trapny poznáte když to pise obyčejný člověk nebo někdo s firmi bez chybně a profesionálně :-D
Odpovědět
Dobrý den, doporučuji českou společnost TTK CZ a jejich vstupní dveře opláštěné hliníkem (mají k dispozici v několika barvách, takže si určitě vyberete :) https://www.eurooknattk.cz/vchodove-d...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?