Jaké máte doma HS portály?

Chci se zeptat, jaké máte doma HS portály. To znamená od koho a proč jste je vybrali. Klidně ukažte i fotky. Díky všem za aktivitu! Něco se nám líbí a tak se chci utvrdit ve správném výběru kvalitově a nejen esteticky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame plastova okna od firmy Fenstar, 2 okna jsou HS, 2,5m a 2m siroke, bezbarierove, lehounce se oteviraji/ zaviraji, my vybrali hlavne kvuli te bezbarierovosti a lehke manipulaci.... jsme spokojeni... fotky oken jsou v albu Fasada nebo do Vanoc to dame ...
Odpovědět
Musím říct, že je máte dobře udělané. Jinak já "kopu" za HS portál od Sulka s profilem Rehau Geneo. Je to přesné jako hrom, musíte si ale pohlídat montážníky. Jak bude montáž provedena kvalitně, budete určitě nadšeni.
Odpovědět
Dobrý den. Není tu někdo, kdo má HS portál v plastu? Právě nechávám naceňovat okna na stavbu a už druhá firma mi HS portál rozmlouvá: že dobře netěsní, sloupek se prolamuje atd. Napište prosím vaše zkušenosti, ať vím, zda nedat na prodejce a jít do toho. Případně prosím napište od jaké firmy je máte a jaký profil atd. Díky moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?