Jaké vstupní dveře do bytu v panelovém domě?

Profilova fotka
Hledám teď na internetu nějaké vhodné, cenově dostupné vstupní dveře k bytu v paneláku...Máte nějaký tip?? Zkušennost?? Firmu s kterou jste byli spokojeni?? Tip na materiál těch dveří (lamino, dřevotříska...) ?? Nějak v tom plavu...děkuji za jakoukoliv radu..
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bezpečnostní dveře Sherlock + bezpečnostní zárubně ( sice nový bytový dům,ale zárubně jsme měli křivé, tak je nomohli použít). Máme ze strany vnější chodby stejný dekor jako ostatní, uvnitř bytu jsme si nechali udělat bílé(viz fotoblok). Má to několik vysouvacích bezpečnostních prvků, ochrana proti vysazení, proti vyražení a proražení - uvnitř je silná kovová mříž. Co ale nejvíc na nich oceňuji, že jsou protihlukové - z našeho bytu na společnou chodbu není slyšet žádná mluva, narozdíl od sousedů - když jdu po společné chodbě a někdo si povídá v předsíni,tak slyším naprosto každé slovo. Cena dveří, zárubní, panoramatického kukátka, bezpoečnostního kování s knoflíkem a bourací práce byla 34000,-. Kdyby mohli použít naše původní zárubně tak to bylo asi o 10000,- levnější (dost drahé právě byly ty bourací práce.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj jeniki89, můžu se zeptat, jak dlouho jim celá výměna trvala? Zvládli to během jednoho dne? Mám v plánu měnit dvěře na jaře nebo v létě a vybrala jsem si právě tuhle firmu.
Odpovědět
Zdravím. Máme vchodové dveře od firmy Tredo. Dveře pasují na klasické kovové zárubně, takže jen nasadit, popřípadě upravit podříznutí a seštelovat panty. Jsou podle normy, kterou nám určila "požárnice" - bezpečnostně požární řešení, které jsme museli doložit na stavební úřad. Ta norma je bezpečnostní a protipožární.
Odpovědět
Také zdravím. My máme ted do bytu nově zabudované bezpeč.vstupní dveře od firmy Sortim. Vypadají moc dobře. Máme šedou kovovou záruben+bílé dveře. Cena včetně montáže a bouracích prací by měla vyjít do 20.000,- Zatím jsme je ještě neplatili. Dám vědět konečnou částku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?