Jakou znacku interierovych dveri ? Kvalita vs Cena ? Doporuceni ?

Ahoj, chystame sa do rodinneho domu zakupit interierove dvere. Aku znacku by ste doporucili? Vzhladom na vecsiu kvantitu, nam aj miestne predajne ponukali 20% zlavu a viac z ich uvadzanych. Avsak hladame nieco hlavne kvalitnejsie s CPL(folia NIE, prava dyha tiez nie za prve kvoli cene a za druhe kvoli udrzbe), samozrejme je cena tiez rozhodujuci faktor, kedze pri par desiatkach kusoch dveri sa to radovo vie predrazit o desattisice a lahko aj az na 6 cifernu sumu. A teda dotaz: 1. Ake kvalitne interierove dvere by ste doporucili? Bez ohladu na cenu... 2. Ake kvalitne vs cena interierove dvere by ste doporucili? Za kazdu radu budeme radi. Dakujeme za info.
Odpovědět
Profilova fotka
Také jsme se dlouho rozhodovali. Dveře by nám měly sloužit dlouhé léta, proto jsme na nich nechtěli vyloženě šetřit, ale také jsme si nemohli dovolit dát za dveře velkou částku. Nakonec jsme zvolili Sapeli, lakované bezfalcové dveře s výškou 210 cm a užší zárubní, s magnetickými zámky a černými štítky. Myslím, že to byla dobrá volba, jsme moc spokojení jak s vizuální stránkou, s kvalitou, tak i s údržbou ;-)
Odpovědět
@stanley008 Mrněte na Sande. Nesoustředil bych se jen na značky jako Sapeli, Solodoor atd. jen proto, že jsou marketingově protlačované a většina stavebníků pořizuje právě je.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?