Okna Sulko x Dafeplast

Dobrý den, řešíme výběr oken a vzhledem ke kompozitnímu profilu Rehau Geneo se rozmýšlíme mezi těmito dvěma firmami a jejich ProfiLine x Progress. Nějaké recenze jsem prohledala (k firmám), ale často jsou staršího data..za tu dobu se určitě nějaké věci změnili i jejich nabídka produktů. Nemáte někdo prosím aktuální (v posledních cca 2 letech) zkušenost? Proč jste je zvolili, jak probíhala montáž, komunikace? Kdyby bylo i foto těchto profilů, budu ráda..jak vypadají okna po osazení. Víte i o jiném výrobci co tento kompozitní profil používá? Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@jowana Dobrý den, máme poměrně novou zkušenost s firmou Sulko a určitě ji můžu doporučit. Profil oken máme Rehau Synego. Pár fotek mám v albu. Antracitová plastová okna z venku, bílá uvnitř. Velký 6 m portál v hliníku. Komunikace byla bez problému a nemůžeme si na nic stěžovat. Nakonec jsme od nich vzali i vstupní dveře.
Odpovědět
@junkovaden děkuju. Koukám, že máte taky větší rozměry..portál je jen těch 6m nebo i ta fr.dvojskla?Mám obavu, aby se klasický plast nekroutil, dobře se s ním manipulovalo..tudíž zvažujeme kompozit, ale říkám si, jestli to taky nenakombinovat. Není pak rozdílná šíře rámů?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano přesně z těchto obav jsme zvolili hliník do velkého portálu, manipulace s ním je opravdu jednoduchá a skoro samy se otvírají. Rámy jsou stejné a troufám si říct, že by to nikdo nepoznal v jedné místnosti máme nakombinovaný plast právě zmíněných fr. oken a portál v hliníku na prvního pohled opravdu k nerozeznání.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@junkovaden dobrý den, veškerý plast máte zevnitř bílou? Antracit nešel? Děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@rulexnone Dobrý den, ano jde to, takhle to máme třeba na fr. dveřích, ty jsou antracitové z obou stran. U oken jsme chtěli bílou.
Odpovědět
Profilova fotka
@rulexnone vlastně celý obývák máme uvnitř v antracitu, ještě jedno dlouhé okno. Jinak bílá. Je to vše v albu naše cesta.
Odpovědět
@junkovaden dekuji.Mohu se zeptat,co za desky pouzivate v koupekne?Idealne i dekor..v kuchyni mate jakou podlahu?
Odpovědět
Profilova fotka
@jowana Dobrý den, zlaté desky jsou Sibuglass, odstín Luxury Gold. Podlahu máme vynilovou.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?