Okna světlé dřevo

Dobrýden, budeme s firmou stavit domek a rozhodli jsme se pro plastová okna s dekorem coriander oak. Nemáte někdo stejný dekor nebo podobné světlé dřevo i ze vnitř? Jak jste ladili podlahu, interiérové dveře a ostatní vybavení? Budu ráda za fotky k inspiraci :) Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od kocourkovazuzana:

Dobrýden, budeme s firmou stavit domek a rozhodli…
@kocourkovazuzana dobrý den, také jsme se rozhodli pro tento dekor, z důvodu co píšete výše, jsme se rozhodli dát zevnitř bílé. K oknům ale řešíme při jednom stínění z venku plus plisse sítě do dveří a tady jsme se zasekli. Chteli jsme rám plisse v barvě rámu oken, bohuzel to firma nenabizi.rolety chceme stříbrné. Zvazujeme jeste variantu ram plisse stribrny jako u rolet, ale nevim jak to bude vypadat.. Pokud by tady byl někdo kdo ma řešeno podobně budu rada za inspiraci.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kate2485:

@kocourkovazuzana dobrý den, také jsme se rozhodl…
@kate2485 my jsme teď naklonění pro dřevěný dekor i zevnitř s tím, že by jsme dali podlahu v imitaci béžového nebo pískovemého kamene. Toto bychom měli všude v domě kromě spacich mistnosti. AŽ budeme mít přesné dispozice a rozměry od projektantky, tak to zkusím namodelovat ve sketchupu , jak to bude vypadat.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kate2485:

@kocourkovazuzana dobrý den, také jsme se rozhodl…
@kate2485 my budeme mít předokenní žaluzie asi šedé nebo spíš černé a síťky zatím neřešíme. Upozornili mne, že je možná jen paleta ral, tak uvidíme
Odpovědět
Kamarádi mají takový odstín a dávali bledé podlahy. Dávali takovou pískovou dlažbu velkoformátovou a vypadá to dobře. Do ložnice si dali celoplošný koberec tak béžový. Ale tedy myslím, že jednodušší by bylo kombinovat kdyby byly zevnitř bílé.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?