Máte někdo okno přes 2m x 2m bez příček?

Máte někdo okno přes 2m x 2m vcelku bez příček? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 2x2.3 ale nejde otevřít ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 2,5 x 1,9 m, bez příček , je to ale fix. Otevírací nelze
Odpovědět
@elodii Máme francouzské dveře, 2 x 2,3 m, půlené bez středového sloupku, trojsklo v plastu. Jedno křídlo váží 60 kg. Takže okno 2 x 2 m by vážilo přes 100 kg, to neunese ani rám ani panty které výrobci oken mají. Asi by to šlo, pokud se na to někdo specializuje a nechá si to určitě pěkně zaplatit.
Odpovědět
Profilova fotka
Jasně, ale v hliníku:-)
Odpovědět
Také máme v hliníku a pevné jde mi o to, že nám přijde, že to sklo pruží, tak zda to je normální, když to je taková plocha nebo zda reklamovat....
Odpovědět
5*3m fixni okno a k tomu 2,5*3m posuvne okno....otvirave nelze.....vse v hliniku
Odpovědět
@martii1 a také Vám pruží sklo?
Odpovědět
@elodii my teda máme o něco menší okna, ale plocha je to taky celkem slušná, nedělená a trochu pruží - prý je to normální, to mi bylo řečeno, přece jen je to velká váha
Odpovědět
@elodii Nepruzi....jen jednou jsem videla pruzit primo ram okna, ale to bylo pri hodne velke vichrici. Kazdopadne normalne navrhujeme 4m tabule skla, zatim zadna nepraskla.
Odpovědět
@martii1 děkuji a kolikátku sklo dáváte?
Odpovědět
@elodii Já mysliím, že pruží každé sklo, jen na malé ploše to není vidět. Pokud to nepraská, nebo nedeformuje rám, tak to asi není vada :-)
Odpovědět
Dobrý den, řešíme přávě také velká okna...a potřebovala bych poradit co s 2m oknem, které potřebuju otvírat a je temer od stropu na zem...děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ajaandy ty 2m má na šířku? a otvírat je potřeba celé nebo stačí část? je v patře nebo přízemí?
Odpovědět
@blahova_andrea je v přízemí má 2m na šířku a 2,5 na výšku a potřebovala bych ho otvírat cele nejlepe aby nebylo delene
Odpovědět
Profilova fotka
@ajaandy :-D a kam bys jako chtěla tak velkou plochu proboha otvírat? =-) to žádné panty neudrží. kolejničky by neměly kam jezdit, když nechceš dělit. možná by to chtělo víc informací, protože tu tvou představu moc nechápu. buď ho totiž rozdělit nějakým poměrem musíš a nebo ho musíš nechat fix a otvírací okna či dveře mít jiné. ještě jsem neslyšela, že by byly okna do pouzdra jako dveře, že by to šlo odšoupnout celé, to mě napadá jako jediné, ale asi ne reálné.
Odpovědět
@ajaandy Přesně, jak říká @blahova_andrea. Jako otvíravé okno to žádné panty neudrží (pokud tam nechcete mít jen jednoduché sklo). Snad jen jako sklopka. Ale chtěl bych vidět, jak budete otevírat okno, které bude vážit přes 100kg (elektrické otvírače by to mohly zvládnout). Nabízí se pouze posuvné - ale křídlo musí někam zajíždět. Zpravidla se půlka dělá fixní (ale nemusí být půlka) a půlka posuvná. Fixní je vysunutá víc ven a posuvná dovnitř, takže se při otevření překrývají. Samozřejmě ten sloupek uprostřed bude- jinak to nejde. Ale jde otevřít i jedním prstem. Podle mě zdvižně posuvné dveře = ideální varianta (ale mnohem dražší než fixní okno :-D ).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?