Sekční vrata s integrovanými dveřmi - máte někdo?

Jak jste s nimi spokojeni?Dali by jste si to znova? Mě se to moc nelíbí,ale zase je to praktické,přijde mi zbytečné pokaždé vysouvat celé vrata když jdu třeba jen s kolem. Bydlíme u hlavní ulice a každej je moc zvědavej tady, bojím se, že když otevřu vrata každej uvidí co tam máme.
Odpovědět
Myslím, že až zjistíte, jaký je příplatek za integrované dveře do vrat, ještě ráda budete otvírat celá vrata ať už kvůli kolu či sousedům :-)
Odpovědět
@lopp jo vím, 11 tisíc :D je to hrůza co za to chcou. Dali nám ted dobrou cenu za vrata tak by se to ještě dalo možná zvládnout i s dveřma,spíš se mi to nelíbí, že to narušuje tu celistvost dveří. Ale z praktického hlediska je to super. Otevřu a v sekundě zavřu a s pryč. Než mi sjedou ty vrata a já projdu, a zase dolůůůů... jééé, ta dobaaa.... ale je o asi o zvyku, Vím že když to řeknu mojemu že chci s dveřma tak mi je rychle rozmluví. Od začátku jsme proti. Ale ve mě nějak začalo vrtat,zda by to ještě nechtělo přehodnotit.
Odpovědět
My jsme nakonec dělali dodatečně samostatný vstup do garáže. Cenový rozdíl s integrovanými byl velký (rozhodně větší než 11tis.), ale hlavně jsem si nepřipadala jako v autoservise. Prostě se mi to nelíbilo a bylo to dobré rozhodnutí.
Odpovědět
@bejbinka001 11 tisíc za integrované dveře? trochu se i bojím zeptat, od koho ta vrata jsou... :-)
Odpovědět
no těch 11 tisíc sem jen tak střelila, to kdosi měl,ale já nevím která firma. Já jsem si zatím nenechávala dělat nabídku s integrovanými dveřmi, takže nevím kolik by stály. Jen dveře nám nacenili okolo 40 tisíc a víc.
Odpovědět
Profilova fotka
@bejbinka001 Ty se mi fakt nelíbí... když už tak myslím Lomax dělá taková vrata která se otvírají do boku a dají se zastavit tak aby vznikl jen otvor k průchodu....
Odpovědět
@jancu01 mě se také nelíbí,ale ta praktičnost asi vyhrává nad vzhledem. Ty do boku prý netěsní tak dobře jako ty s tím horním výsuvem.Byly nám vysloveně nedoporučeny.
Odpovědět
@simusin tak nakonec stojí 16 tisíc a né 11 :X nevím kde jsem na tu cenu přišla, skoro každá firma je má za 16.
Odpovědět
Máme je a je to praktické. Otevírat téměř 5m dvougaráž, když chci vynést něco z garáže se mi opravdu nechtělo. Máme od Lomaxu, nikdo jiný nám je na tak širokých vratech neudělal. Máme i rám dveří v barvě vrat (což není vždy, je to za příplatek), takže nejsou vidět až tak moc...
Odpovědět
@page007 nám se to vzhledově dříve nelíbilo,ale praktičnost vyhrála nad vzhledem :) sice budou stát o dost více než byl původní plán,ale říkali jsme si,že bysme v budoucnu určitě litovali,takže ty peníze do toho dáme :) kolik vás prosím stály od toho lomaxu?
Odpovědět
@bejbinka001 78 000 Kč Jsou v jedné barvě a byly potřeba nějaké výstuhy, protože jsou velká...
Odpovědět
@page007 týýjo, no tak ty naše za 55 jsou teda asi ještě levné :D
Odpovědět
Článek se načítá
Máme vrata otevíraná do boku a o nějaké netěsnosti nevím, vrata nejsou okna s trojskly. Jsme rádi, že jsme se tak rozhodli, Máme v garáži ještě zadní dveře, ale ta možnost mít přednastavenou průchozí šířku vrat je perfekt.
Odpovědět
@radar64 Nám to říkal chlap z lomaxu, že ty otvíravé do boku nejsou prý tak kvalitní jak ty nahoru. Nevím v čem a proc, ale jen říkám co mi bylo řečeno.
Odpovědět
@bejbinka001 A jak máte široká vrata?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?