Skleněná stěna

Profilova fotka
Dobrý den, prosila bych o radu. Nechali jsme si do chodby dělat skleněnou stěnu po pár letech bydlení, kdy už byly hotové sokly dlažby. Sokl se musel kvůli dveřím kousek sekat. Jenže nevíme, co teď. Sokl zpět dát nejde, protože tam překáží navrtání a otevírání dveří. Neřešil jste někdo něco podobného? Přikládám foto.
Odpovědět
Profilova fotka
Zúžit skleněné dveře nebo druhou stranu a dát lištu na stěnu, sokl dojet k liště...
Odpovědět
Profilova fotka
@tereza_rutova Buďto to opravdu oddálit pokud to lze což asi nepůjde když to je přesně na rozměr, nebo pokud bude šikovný sklenář a dokáže to pevné sklo zkrátit tak pak by to šlo posunout celé, tím vznikne prostor na sokl ale tím pádem vnikne i větší mezera mezi zdí a dveřmi. Nebo ten kus soklu zapustit více do zdi ale bude tam zub. Nebo mě ještě nepadá v místě dveří sokl zaříznout pod úhlem 45° jen co je třeba aby to nevadilo dveřím a vyfrézované místo zatřít podobnou barvou dekoru soklu. To místo na to tam vidím takže by to problém být nemusel. Nebo použít dva kusy soklu také seříznuté pod úhlem 45° a vlepit je z obou stran a zatřít.
Odpovědět
Sokl seříznout pod úhlem a vložit zleva, zprava... Nejjednodušší a nejlevnější varianta.
Odpovědět
Profilova fotka
Asi se přikloníme k variantě seříznout sokl pod úhlem a vložit. Myslím že nic moc jiného vymyslet nejde. Díky moc za rady 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?