Odpověď na příspěvek od jarin1:
@zateplovak Pro barvu žádné specifikum není, měla… @jarin1 Prosím o info jak u Vás dopadlo malování? Chtěl bych sádrové omítky malovat stříkáním, tak hledám každou radu. :) DěkujiOdpověď na příspěvek od rumcajk:
@jarin1 Prosím o info jak u Vás dopadlo malování?… @rumcajk Ja som dal tikkurilu, je síce drahá, ale stačil jediný nástrek a bez penetrácie to dokonale prekrylo aj ružový sádroš.Odpověď na příspěvek od rumcajk:
@jarin1 Prosím o info jak u Vás dopadlo malování?… @rumcajk ahoj hele malování bylo ruční, první šla penetrace Up Grund od hett a na to barva hett, stěny penetrace myslím dvě nebo tři vrstvy strop to samé dle návodu. Pak barva stěny snad dvě vrstvy a strop 3. Stříkání si myslím že je v pohodě ale zase musíš počítat s půjčovnym za stroj. Je to asi stoprocentně rychlejší takže záleží na toho co preferujes zdali čas nebo ušetřené peníze.Odpověď na příspěvek od jarin1:
@rumcajk ahoj hele malování bylo ruční, první šla… @jarin1 díky za info, a přerušovali jste něco? Mě se na některých stěnách zdá, že se pod úhlem lesknou stopy po gletovani. Tak mam obavy aby se to nějak neprobarvilo i do dalších vrstev. Nebo ta penetrace všechno sjednotí?Odpověď na příspěvek od rumcajk:
@jarin1 díky za info, a přerušovali jste něco? Mě… @rumcajk No hele my jsme ještě třeba opravovali některá místa opravnou stěrkou ty jsem přebrousil a někde to vidět je, prostě ta barva to vytáhne ale je to vidět fakt když se díváš zblízka nebo se na to zaměříš. Jinak některé stěny jsem brousil takovou to bruskou na sdk takže některé neduhy po gletovani jsem odstranil a penetrace to slila. A na stropě se my stalo že se udělali při výmalbě kocouři prostě některá místa jsou hrubší a některá jemnější ale myslím že když to budeš stříkat tak to nehrozí.Odpověď na příspěvek od jarin1:
@rumcajk No hele my jsme ještě třeba opravovali n… @jarin1 Díky za info. Já začínám uvažovat, že to nechám na malířích... Už jsem ke konci ve stavu, kdy se mi nic nechce a kdy ocením, že to nemusím dělat sám. Mám dvě nabídky za 65 kč/m2. Obě válečkovou penetrací Up Grunt a jeden následně válečkově bílou barvu, druhý by tu barvu chtěl stříkat. Když jsem to tak počítal, tak materiál je za cca 30 kč, tak mi 35 kč za práci nepříjde hrozné. Na celý barák to dělá 15 tisíc... 🤔