Máte někdo sádrové omítky?

Uvažujeme o sádrových omítkách kvůli úspoře času i peněz. Máte je někdo a jak jste spokojeni - nedělají se trhliny, jak na nich drží barva, atd.? Kolik je cca cena za m2?
Odpovědět
My je právě děláme, resp. manžel, ručně, ze začátku byl dost na nervy, první jsme používali cemix a pak rotband (knauf) a už jim přišel na chuť...pytel stojí cca 300-350 a udělá se z toho cca 3,5 m2 při 8 mm tloušťce. Zatím co jsem o nich četla, tak si je všichni chválili :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Tak mi jsme si je nechali dělat, dnes nám je dělali strojově a naprostá paráda! Krásně hlaďoučké a za půl dne udělali 3 místnosti a strop v obýváku ;-) Zítra to asi dodělají a ve středu uklidí....za 3 dny hotový celý barák! Říkáme si,že to je nejlepší investice do baráku, protože sami bychom to dělali tak půl roku.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 10 měsících
Profilova fotka
Sadrove omitky se mi osvedcily na ytongu je to prodysny material s vybornymi tepelne izolacnimi vlasnostmi
Odpovědět
Profilova fotka
Máme strojové sádrové omítky a naprostá spokojenost, jiné bych už nechtěla. Dělala nám je firma a za 3 dny bylo i s úklidem hotovo. Jsou nádherně hladké a rovné, každý, kdo přijde, tak je chválí. Jen bílá barva na ně chytá hůř. Před nátěrem jsem penetrovala, používala kvalitní barvy a bílou jsem musela malovat 2x, někde i 3x. V Barvách mi vysvětlovali, že to někdy sádrové omítky dělají. Barevné nátěry chytaly krásně, stačil 1 nátěr.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?