Světla v kuchyni, obýváku, koupelně - poradíte?

Profilova fotka
Potřebovala bych poradit, co s osvětlením. Zatím máme pouze v koupelně světlo nad zrcadlem, ale jaké zvolit to hlavní? Dále bych potřebovala poradit, jak sladit světla v obýváku spojeném s kuchyní. Nad jídelní stůl bych chtěla takové to delší, víceramenné, (viz. příloha),ale jaké volit světlo k hlavnímu osvětlení kuchyně a jaké pak do obýváku? Pokud máte foto pro inspiraci, budu ráda :)
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tenhle problém jsem tady psala taky já.Přišla mi jen jedna odpověd.Nakonec jsem si poradila a koupila jsem to co mi padlo do oka ,výběr lustrů je opravdu hodně velký.Koukněte se ke mě do alba,zrovna jsem přidala fotky. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
TAKÉ TO TED ŘEŠÍM,KOUKÁM,VYBÍRÁM...
Odpovědět
Profilova fotka
to budu také řešit, také mám spojený obývák s kuchyní... asi spíš budu dávat lustr do kuchyňské části a nad jídelní stůl z jedné kolekce a do obývací části klidné úplně jiný, jaký mi padne do oka... :-) ale já mám ještě asi 3 měsíce čas než je budu kupovat...
Odpovědět
Profilova fotka
@hanullice přesně tak jsem to udělala já.....
Odpovědět
Profilova fotka
@marriet1 Nejlépe vybírat z kolekcí kde je více druhů svítidel. Lustr, menší závěsné svítidlo (aby se dal dát třeba dvě - tři vedle sebe do řady) a nejlépe ještě stropnice. Do koupelny nějaké výkonné stropní svítidlo.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?