Svítidlo nad jídelním stolem. Máte pouze jedno?

Hezké odpoledne, chtěla jsem se vás zeptat,zda máte na stolem pouze jedno světlo(myšleno třeba jako Eglo Optica http://www.nej-svitidla.cz/zbozi/3482...) nebo jste použili něco "víceramenného". Moje představa se podobala právě svítidlu Eglo Optica,ale paní v obchodě se nám to snažila rozmluvit...že na stole je pak opravdu málo světla =-) Je tady někdo,kdo si takové svítidlo koupil a nyní by měnil????
Odpovědět
My máme víceramenné ( jukni do albíčka ), ale nám to vyhovuje, bo tam děláme úkoly a hrajeme hry. :-)
Odpovědět
My máme tohle http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/s... a svítí skvěle, osvítí nám pohodlně celý prostor spojené jídelny s obývákem. JSme s ním moc spokojeni! Záleží na tom, jaké žárovky tam jsou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
my máme x-let staré obyč. stahovací světlo z Ikey a v pondělí jedu kupovat nové - víceramenné, zřejmě toto http://www.vltava2000.cz/svitidla24.c... - snad budeme spokojení
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám, že tam je 2x 60W což je nad jídelní stůl uplně v pohodě a když tam dáš 2 x 10W ledku tak budeš mít světla až až, pokud tedy to mléčné sklo není mléčné :-D
Odpovědět
máme přesně to, co Vám vymlouvali. A rozhodně nám svítí dost, musíš zvolit tu větší velikost. A bude to v pohodě :-D http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/t...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme jedno - Fly od Kartell ... víceramenné se mi ani nelíbí
Odpovědět
Profilova fotka
Máme tohle: http://www.philips.cz/c/vyberte-si-sv... a svítí parádně!
Odpovědět
myslím, že je důležitý i rozměr a tvar stolu ... u kulatého stolu by víceramenné světlo asi nevypadalo nic moc, kdežto u obdelníkového je víceramenné takové lépe "padnoucí" ... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
"My spíš doporučujeme používat svítidlo které osvětluje lokálně plochu stolu a neoslňuje stolovníky. Na osvětlení jídelny se pak dají použít další svítidla...nástěnná, stojací. Na našem e-shopu možná najdete vhodný typ."
Odpovědět
Profilova fotka
My máme nad stolem jedno velké kulaté světlo a po obvodu místnosti bodovky, pokud je potřeba více světla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Stůl máme 120x80 a teda jen 1 světlo.Je to velká koule z mléčného skla (ta větší z řady MINUT-IKEA) a na běžné stolování v pohodě.Jenže my stůl používáme i pro práci,tvoření a tak....V tom případě opravdu nestačí.Mám také pocit,že úsporná žárovka už tak dobře nesvítí jak zpočátku-cca 2 roky.Přemýšlím o pracovní lampičce ke stolu.Pro obdélníkové větší stoly si tedy myslím,že je lepší podlouhé svítidlo,nebo třeba 2 vedle sebe.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Myslím, že jedno svítidlo nad stůl je dostačující právě na jídlo, ale když se u stolu bude kreslit, psát úkoly, číst...apod. jako to například plánujeme my, tak je lepší asi to víceramenné. My vybíráme nad jídlení stůl 3-ramenné svítidlo.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?