Jaké stavební povolení potřebuju na přestavbu bytu?

Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaká povolení potřebuji na přestavbu panelákového bytu 1+1 na 2+kk. Jedná se o dost zásadní změny, klasika jako zbourání jádra, předělání koupelny, ale taky chci přesunout kuchyň do obýváku a z kuchyně udělat ložnici. Předem děkuji. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dulezite je,zda budete bourat nosne pricky ci nikoliv. Pokud by se do nich jakymkoliv zpusobem zasahovalo, bude potreba projekt statika a samozrejme projekt pro stavebni povoleni. Stavebni povoleni ani ohlaseni by nebylo potreba,kdybyste ponechal stavajici dispozici bytu a pouze provadel rekonstrukci, ale jelikoz chcete zmenit dispozici, jedna se pak o zmenu v uzavani stavby a je velmi pravdepodobne, ze po vas stavebni urad bude vyzadovat alespon ohlaseni. Rozhodne je ale dobre se s vasim navrhem zastavit na prislusnem stavebnim urade a oni vam jiste radi pomohou...kazdy urad vyzaduje neco jineho..
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, jak to nakonec dopadlo? Taky chystáme to samé, ještě jsem k tomu nic nezjišťovala tak by se mi nějaké rady hodily...diky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?