Kávovar - umístění

Zdravím všechny. Mám v plánu si pořídit kávovar, ale nevím kam je vhodné ho v domácnosti umístit. Vadí mu např. blízkost nebo provoz nějakého přístroje? Pokud mi někdo poradí, tak mnohokrát děkuji předem. Jaru
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych ho umístil asi do kuchyně.... spíš na linku, nebo... ne... na tu linku bych ho dal.... jo linka bude dobrej nápad.
Odpovědět
Chodím po tomto světě už hezkých pár roků, ale některé věci mě nepřestanou nikdy fascinovat. Jako například existence jedinců, kteří se na Modrou střechu zaregistrují před 15 lety, za celou tu dobu nemají při stavbě potřebu cokoliv řešit nebo se na něco zaptat, a najednou bum - neví si rady, kam umístit kávovar... 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Co třeba takhle?
Odpovědět
@jaru Já bych ho dal na vašem místě do lednice - hned vedle mléka - je to velmi praktické pri dělání cafe latte..
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mého názoru mu nevadí nic konkrétního. Máme ji na lince vedle vysoké skříňky s troubou.
Odpovědět
No záludné buď ložnice aby jak člověk vstal měl kafe hned po ruce. A nebo WC člověk dá kafe a hned i potřebu 😉
Odpovědět
My ho máme v lince ve skříňce (ne vestavěný, prostě zavřený ve skříňce, která má vzadu díru a zásuvku) a je to velice praktické stran toho, že když si někdo ráno vaří kafe a druhý ještě spí, tak zavřená skříňka velmi slušně odstíní hluk, který kávovar dělá. Tak zvažte, jestli též nemáte kuchyň v doslechové vzdálenosti od míst, kde někdo spí.
Odpovědět
Profilova fotka
Je dobré, když je skrytý. I když není zabudovaný. Osobně se mi moc nelíbí, když je na lince, když je na očích.
Odpovědět
Taky budeme mit ve skrince za dvirky, pripravu uz na nej mame. Pakovy, vestavne jsou jen automaty a z toho uz jsem vyrostla. Kafe je proste na nic. V loznici v patre budeme mit kavovar na kapsle, je tam i terasa, tak aby clovek vecne nebehal dolu a nahoru pro kafe a hrnky.
Odpovědět
@ondtom36 přesně
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?