Diskusi odebírájí 2 lidé

Cena plotu

Profilova fotka
Zdravím, rád bych se zeptal na názor, případně zda je či není nabídka plotu přepálená. Plot od firmy ploty Dobrý-Na klíč 145m svařované pletivo Super+podhrabové desky+likvidace starého plotu, nabídková cena na klíč 260tis, zdá se mi to celkem vysoká cena...?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od dream97:

Zdravím, rád bych se zeptal na názor, případně zd…
@dream97 ja za nejakejch 28m bez desek i s beotnem co jsem si namichal dal 14 tisic.... tak si to spocitej, kdyz si to udelas sam .... Ostatne neni nic snazsiho nez si ten matros naklikat v eshopu a pak uvidis, kolik te vyjde to "na klic".... jen tomu venuj 15 minut
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od dream97:

Zdravím, rád bych se zeptal na názor, případně zd…
@dream97 Je to cena v dnešní době obvyklá. Záleží i na dopravě, jakou platíte vzdálenost. Navíc cena dopravy hodně narůstá kvůli těm podhrabovým deskám, protože ty se nevozí na lehkých autech jako ty pletivové díly.
Odpovědět
Stavěl jsem ve třech lidech 135 metrů plotu, podhrabove desky 2500x300x50, pletivo i sloupky antracit. S betonem, vrtáním, kopáním,placení pomocníků, materiál,atd. no sakum prask mne to vyšlo cca 140000,- Firma má určité režie, no a taky zřejmě likvidace, rozebrání starého plotu něco stojí. A taky píšete svařované pletivo to je dražší než pletivo. No a když si odečtete svůj čas, který můžete věnovat jinde, tak už to tak drahé není. Někdo píše jak postavil levně plot, ale je to dost práce a zabere to čas. např. roznést po zahradě 55 podhrabových desek, každá 81kg, tak si spousta lidí ráda někoho zaplatí. Nevím není to málo peněz a asi ani moc.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?