PAROTĚSNÁ PÁSKA a fólie

Dobrý den, Byla mi doporučena parotěsná páska viz odkaz: https://www.milpe.cz/parotesne/hasoft... A parozábrana: https://www.milpe.cz/parotesne-folie/... Jedná se o kvalitní výrobky? Máte někdo zkušenosti jak s páskou tak i fólií?? Děkuju
Odpovědět
Záleží na specifikách prostoru do jakého budete folii - parozábranu umisťovat. Proto jsou vyráběné různé druhy folií. Správnou variantu by měl navrhnout projektant, ale nic nezkazíte - spíše naopak, když kontaktujete přímo dodavatele - či výrobce a zkonzultujete použití té které folie v daném konkrétním případě. Já tak v případě výrobků firmy JUTA také učinil. Já osobně bych se klonil k použití kompletního sortimentu od jednoho výrobce - tedy jak folie, tak pásky, tak lepidla - tmely.
Odpovědět
Profilova fotka
@zateplovak Já jsem dával vše od Delty, folie pásky, jak na střechu tak na strop. Hasoft oboustrannou pásku čili tekuté hřebíky jsem použil na přilepení parotěsné a vzduchotěsné membrány delta reflex a držela dlouhou dobu ale časem se také membrána svoji vahou odlepila ale ještě ji drží akustické závěsy takže v pohodě. čili nic není věčné, to samé jsem použil pásku delta multi band na přelepení spojů a tam drží pěkně jen nesmí být na ní velký tah když se udělá vlna na membráně, to samé platí u al pásce delta poly band. Jinak juty bych se také nebál je tedy levnější než výrobky delty ale nebál bych se toho. My tu delta brali komplet protože v projektu už byla psaná projektantem, takže jsem rovnou udělal velkou objednávku jak na střechu tak strop.
Odpovědět
Dobry den, mam pasky jedine od Hasoftu a rekl bych, ze je to mezi paskami TOP. Ikdyz sem udelal na parotesce vlnu a prelepil touhle paskou, a nebyl problem to prilepit k druhe bez mezery. To lepidlo na pasce je opravdu kvalitni a drzi jak cert. Spis budete mit problem to odlepit, kdyz nekde ujedete. Lepsi je ji odriznout a napojit novou. Zkousel sem to a utrhl jsem pasku i s paroteskou, takze sundat a znova. Mam pocit, ze vyrobce dokonce pise, ze se s ni da lepit i za vlhka. K uchyceni parotesky k profilum doporucuji taky Hasoft oboustrana lepici paska. Je cca 2cm siroka a take skvele lepi. Nechal sem parotesku vyset jen za tyto pasky 14 dni a nikde se neodlepila. U juty mam trochu problem. Nemel sem tedy parotesku, ale podstresni pojistnou folii a to dokonce tu jejich PRO a hruza. Mam ji tam roka zespoda je videt, jak se pomalu trepi, to zpracovani je dost prachbidne. Uz bych do jutovskych produktu nesel, ale je mozne, ze parotesky delaji lepsi.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?