Diskusi odebírájí 2 lidé

Click Vinyl s minerálním jádrem

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně pokládky click vinylu s kompozitním jádrem 5mm, bylo nám řečeno, že i když je to click můžeme ho celoplošně nalepit, podklad je broušený anhydrit, máte s tím někdo zkušenost? A co v případě nutnosti opravy, dá se nějak vyměnit, když je to nalepený click? Děkuji za rady a odpovědi
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od kompozit:

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně pokládky cli…
@kompozit A prečo ho chcete lepiť? Klik má výhodu v tom, že sa lepiť nemusí.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@kompozit A prečo ho chcete lepiť? Klik má výhodu…
@roman_ kvůli zátěži nábytku, kuchyňské linky atd, a vůbec kvůli lepší vodivostí tepla a komfortu našlapu
Odpovědět

@roman_ kvůli zátěži nábytku, kuchyňské linky atd…
@kompozit pokud máte kvalitní vynil není potřeba click lepit také máme linku na vynilu i krbovku blízko vynilu a nikdo by nepoznal že není lepená. Vynil se ani nehne ani nepruží a také ho máme na anhybridu. Níže posílám značku
Odpovědět

Dobrý den, potřebuji poradit ohledně pokládky cli…
@kompozit v případě nějakého poškození nejde v případě clik vyměnit jen tu část. Musí se rozebrat celá podlaha a když ho přilepíte bude to problém. Když to chcete lepit tak dejte přímo na lepení vinyl u toho není oprava problém vyřeže se ta část a nalepí se nová.
Odpovědět
Broušený anhydrid je ideální na lepení a přímo k tomu vybízí. Je jednodušeji opravitelný, často levnější, řádově vyšší výběr vzorů a materiálů. Navíc bude tenčí a pokud topíte podlahovkou, tak teplo překonává menší bariéru. Lepidlo odstraňuje i bezkontaktní plochu volně loženého vinylu. Click je typické řešení pro rekonstrukce. Do novostavby mi osobně nedává žádný smysl.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od pavelpk:

Broušený anhydrid je ideální na lepení a přímo k …
@pavelpk Väčšina podlahárov vyžaduje niveláciu aj na brúsenom anhydrite. Ani ten totiž nie je zárukou dostatočnej rovinnosti a tým, že je lepený vinyl tenký, tak prekresľuje každú nepatrnú vlnku. Skrz podlahovku je samozrejme lepší, ale v novostavbách má klik tiež svoje miesto u niekoho, kto chce klásť podlahu svojpomocne a nechce nivelovať.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od roman_:

@pavelpk Väčšina podlahárov vyžaduje niveláciu aj…
@roman_ Tak bude pokládka svépomocí? Pokud ano, tak zbytečně uvádíte "Väčšina podlahárov". No a pokud nebude svépomocí, stačí kontaktovat vícero podlahářů. Jde to a dělá se to. Jen někteří podlaháři chtějí vydělat na nivelačce a práci. Z nějakého důvodu na mě notoricky reagujete. Já jsem reagoval na původní dotaz od "kompozit". A píšu, co je můj osobní pohled, tak se mi ho zbytečně nevyvracejte, protože to logicky nemá cenu a tím pádem byl příspěvek zbytečný.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?