Odpověď na příspěvek od kompozit:
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně pokládky cli… @kompozit A prečo ho chcete lepiť? Klik má výhodu v tom, že sa lepiť nemusí.Odpověď na příspěvek od roman_:
@kompozit A prečo ho chcete lepiť? Klik má výhodu… @roman_ kvůli zátěži nábytku, kuchyňské linky atd, a vůbec kvůli lepší vodivostí tepla a komfortu našlapuOdpověď na příspěvek od kompozit:
@roman_ kvůli zátěži nábytku, kuchyňské linky atd… @kompozit pokud máte kvalitní vynil není potřeba click lepit také máme linku na vynilu i krbovku blízko vynilu a nikdo by nepoznal že není lepená. Vynil se ani nehne ani nepruží a také ho máme na anhybridu. Níže posílám značkuOdpověď na příspěvek od kompozit:
Dobrý den, potřebuji poradit ohledně pokládky cli… @kompozit v případě nějakého poškození nejde v případě clik vyměnit jen tu část. Musí se rozebrat celá podlaha a když ho přilepíte bude to problém. Když to chcete lepit tak dejte přímo na lepení vinyl u toho není oprava problém vyřeže se ta část a nalepí se nová.Odpověď na příspěvek od pavelpk:
Broušený anhydrid je ideální na lepení a přímo k … @pavelpk Väčšina podlahárov vyžaduje niveláciu aj na brúsenom anhydrite. Ani ten totiž nie je zárukou dostatočnej rovinnosti a tým, že je lepený vinyl tenký, tak prekresľuje každú nepatrnú vlnku. Skrz podlahovku je samozrejme lepší, ale v novostavbách má klik tiež svoje miesto u niekoho, kto chce klásť podlahu svojpomocne a nechce nivelovať.Odpověď na příspěvek od roman_:
@pavelpk Väčšina podlahárov vyžaduje niveláciu aj… @roman_ Tak bude pokládka svépomocí? Pokud ano, tak zbytečně uvádíte "Väčšina podlahárov". No a pokud nebude svépomocí, stačí kontaktovat vícero podlahářů. Jde to a dělá se to. Jen někteří podlaháři chtějí vydělat na nivelačce a práci. Z nějakého důvodu na mě notoricky reagujete. Já jsem reagoval na původní dotaz od "kompozit". A píšu, co je můj osobní pohled, tak se mi ho zbytečně nevyvracejte, protože to logicky nemá cenu a tím pádem byl příspěvek zbytečný.